Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Istnieje Pass Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałem się zapytać czy istnieje taki chack że jak się wchodzi do gry to u każde go nad nickiem pisze id i hasło bo nikomu nie podawałem pasów i ktoś mnie okradł a potem odzyskałem konto bez EQ.Jeśli istnieje taki hack to podajcie link.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hahahahaa nad nickiem pisza passy <lol2> ten 'pass hack' byl u ciebie na kompie i pewnie nazywal sie Keylogger :) jak sie nie patrzy co sie sciaga to sie tak ma :)

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Musiałeś coś ściagać, nawet fish bota lub zwykłe SH wystarczy. Patrz po prostu co pobierasz i gdzie się logujesz. Może szukałeś darmowych yang. Po prostu nie loguj się na strony których nie znasz podając swój nick lub hasło w metinie. Po za tym co do twojego pytania nie ma czegoś takiego, nie wyświetla się ani ID ani hasło nad nickiem.

fffgl.png

Chcę mieć nadzieję, by móc wierzyć,że niemożliwe nie istnieje,że nigdy nie mówi się nigdy,że wiara czyni cuda,mieć nadzieję,że nigdy nie zdobędę się na to,by zebrać siły i zniszczyć wszystko, co sama osiągnęłam.... [AnAzIsS]

Opublikowano

Nie ma takiej opcji...

Ściągałeś hacki,masz jakieś key'e na kompie albo podawałeś koledze passy a on Ci okradł konto :mellow:

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...