Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Moonlight Engine Rev 1105

Simpson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jesli wykrywa wam hacki to po prostu uruchomcie plik .reg i nie zmieniajcie nic.

Sry, ale to nie pomaga.

1) *.reg,

2) engine,

3) maple,

4) ekran logowania,

5) pulpit.

Jakieś inne sugestie?

Opublikowano

A moglby ktos napisac jakiegos tuta bo ja probowalem robic na podstawie poprzednich ale cos mi nie wychodzi : P?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego jak zaznaczam haki to nie działają? (haki sie zaznaczają w tabelce) prosze o odp.

Opublikowano
Mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego jak zaznaczam haki to nie działają? (haki sie zaznaczają w tabelce) prosze o odp.

Może dlatego, że sposób z zaznaczaniem hacków przestał działać ? :O

Polecam lekturę, jeżeli wcześniej tego nie zrobiłeś ... Klik

Opublikowano

"Mikex" robie wszystko co jest tam pokazane ale i tak nie działa yoyo... zresztą żaden hak nie działa :/ nie wiem co robie źle... próbowałem juz chyba z 10razy i nic... :/

Opublikowano

mi haki nie dzialaja bo mi sie komp resetuje czy moglbym z kims potrenic kto ma haki <windia> oczywiscie na party ja tez bede

lac 63 fighter plz pomozcie ;s

Opublikowano

!!!HELP!!!

włączam .reg i nic komp dalej sie resetuje , czytalem wszystkie poradniki ale nic nie dziala ;/ pomocie prosze bo musze crusadera zrobic plz -.^

Opublikowano

Najlepiej niech ktos napisze tuta i wytlumaczy i bedzie dobrze bo ja tez nielapie tego :/

Gość Wojtasek
Opublikowano

Ja juz nie czaje...

2 dni temu sobie na EMS wbijalem pohackowac i wbijalem a teraz mi resetuje kompa a tym samym enginem ;/

Co to moze byc??

PROBLEM ZAZEGNANY (MOJ BLAD) xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...