Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Beta1.2 Niebieskiarek

niebieskiarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaj : Maka . Sieci są pełne!!!

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolega Vane jest na tyle doświadczonym graczem ze podszył się pod jeden z nicków adminów udało mu się wejść ale bez uprawnień na szczęście. Narobił trochę bałaganu ale już posprzątaliśmy .

Vane 5.80.37.187 to jego hamachi choć i tak teraz pewnie gra na innym koncie.

Ale dzięki takim właśnie jak on postanowiliśmy zrezygnować z hamachi i przejść na domenę, na jaką ?? ci co powinni to znają adres.

Ataki na pewno się nie skończą ale każdy pokazuje nam co jeszcze trzeba zrobić.

Starzy gracze którzy z jakiegoś powodu nie znają adresu domeny nieh piszą na gg 4606240 ostatnia whitelista już nie jest aktualna.

mcspeed

Opublikowano

Dostałeś Bana za włamanie się do domku admina wlazłeś na prostą pułapkę z TNT , twoje rzeczy zostały w domku a ciebie wywaliło na spawn. Wybuch usłyszeli inni gracze i od razu to zgłosili, admin szybko zareagował i kazał ci pokazać co masz przy sobie, okazało się że nic nie masz przy sobie a na pytanie dlaczego odpowiedziałeś że wyrzuciłeś tak o sobie całe swoje invectory i widziałeś jak zbiera je DabsteR (dzisiaj przyjęty gracz). Było też podejrzenie że to on mógł być ale rzeczy które pozostały po trupie były na tyle unikatowe że tylko dostępne w sklepie albo na targu a nowego nie było na razie na nie stać i sprzedający potwierdzili ze ich nie kupował. Po tygodniu twojego grania po tobie niema śladu jakiś budowli a szarą piramidkę którą ulepiłeś przerobiliśmy na fajne DISCO.

19271717914d3dd32bd9de3-897387-wm.jpg

14120890324d3dd3f4906b3-897588-wm.jpg

Po za tym jak chcesz się pożalić to mamy od tego nasze forum.

mcspeed

Opublikowano

Przykro mi ale nie zapisujemy na whiteliste, dochodzą nowi jak ktoś dostanie bana ale to raczej znajomy, kuzyn kumpel gracza.

Prosiliście na pm o jeszcze jakieś screnshoty nie mam czasu za bardzo ich robić ale tu macie widok z naszego Hotelu na statek @Gruby01 i piramidę z piasku. (nie była robiona cuboidem ma 100x100 i około 12k bloczków)

917804064d3deb512f30c-903569-wm.jpg

Jak już coś to moze sie znajdzie kilka miejsc ale dla nocnych graczy. Bo serwer jest często 24.

mcspeed

Opublikowano

kurna ty mnie nie rozumiesz powtorze ci 5 raz wszedlem na serwer i nie zastalem zadnego eq

i w tym domku admina byla dziura i wpadlem ogarze i rozwalilo mnie to wiec wiesz

Jak mialem zrobic przez caly tydzien cos jak nie bylem na kompie? ogarnij sie troszke

Jeśli pomogłem Daj PLUSIKA

Opublikowano

Mamy swój kanał Teamspeak 3 jego adres to multi-ts.com.pl pokój 180 hasło 1234.

Posiadamy też swoje forum.

Serwer rozrasta sie z dnia na dzień. Czasami dodajemy nowych graczy.

Proszę pisać prośby poniżej i dać znać na gg-4606240

mcspeed

Opublikowano

Proszę o dodanie Stanik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...