Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z db botem wlanczam bota jak nalezy, wszystko git ale po 5-10 min czasami szybciej bot sie zacina stoi przed mobkiem wlancza imbue i nie atakuje jak klikne myszka gdzies to znow atakuje o co biega?

Opublikowano

moze mi ktos pomoc, pilnie potrzebuje odpowiedzi bo nie moge expic;/ bot zacina sie czasami co min czasami po 10min

i nie kminie o co chodzi pisze ze jakis skil jest uzywany a on chce go uzyc wyrzucilem all buffy zostawilem 2 nuki i imbue a on dalej to samo nei wiem o co biega pod biega do moba i stoi przed nim...

Odpowie mi ktos ???

Opublikowano

wiec tak teraz odkąd na zszc pomieszali coś w swoich plikach ze bot zaczyna świrowac tak jak np. piszesz ,że idzie za mobkiem i go nie atakuje ,nie włancza bot potów a jak je włacza używa odrazu return scrolla itp. Więc na to nic nie poradzisz i z tego co wiem nie ma na to pomocy. Wystarczy siedziec przy kompie i jak postać idzie za mobkiem wystarczy kilknąć myszka zeby sie postac w którąś strone ruszyła i wtedy zatakuje tego mobka. Ja uważam ,że można ten temat zamknąć. Pozdrawiam

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

Na pewno masz dobrze ustawione lvl range? Nie pomyl max z min (mi sie to zdarzało xD) . Nie wrzuciles attack skilla do buffów lub na odwrót? Zaznaczone masz aktualne wspolrzedne?

Więcej pytań nie mam. :P

Jabol nazwa konta wyszła z przypadku ^^,

Opublikowano

lvl mobkow nie ustawiam bo wtedy mob nie dziala, co do skili to nie bo dalem juz nawet same 2 nuki i imbue i dalej to samo wiec mozliwe ze Vimes dobrze mowi, ale po co wtakim razie bocic jak i tak musisz przy kompie siedziec?