Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snowboard !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ludziska!

Mam do was wielką prośbę. Otóż chciałbym sobie zakupić deskę snowboardową, ale nie za bardzo się na tym znam a mój fundusz nie jest zbyt duży i zwracam się do was z prośbą o ułożenie mi jakiegoś fajnego zestawu do 1200 zł ( zestaw - czyli deska, buty i wiązania. ) Jestem początkujący więc nie mam zamiaru wydawać 5 tysięcy.

Wolał bym żeby wszystko były nowe, mogą być oczywiście jakieś stare modele, ale żeby nie wyglądały szpetnie.

Mierze 184 cm i waże 66.

Znalazłem na jakiejś stronce takie zestawy i wcale tanie, ale boje się troche że to jest jakieś badziewie chińskie tutaj link

Opublikowano

Na samej desce nie będe jezdził przecież ... Szukam deski za jakieś 700 - 800 zł buty za 300 i wiązania jakby już mam za 170(ale jak coś znajdziecie w tej cenie dobrego możecie śmiało dawać i się nie krępować). Ja jeżdże na nartach, na snowboardzie dopiero zaczynam, tak dokładnie to raz miałem to na nogach, dlatego nie chce kupować sprzętu za kilka tysięcy bo w sumie to mam narty a decha to tylko dodatek.