Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Wybrac?

ambo992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam dylemat a otóż nie wiem co wybrac. bo mam do wyboru od supportu warrocka kilka broni ponieważ na moim koncie zbugował się kod. to wiadomośc od teamu warrocka proszę pisac w postach jaka broń jest najlepsza i która wy byście wybrali.

Pozdrowienia XXXX,

Dziękujemy za skontaktowanie się z obsługą klienta War Rock Team! Dziękujemy za poświęcenie czasu na kontakt z nami.

Jesteśmy świadomi problemu z graczy nie otrzymuje kody promocyjne z promocji. Po zbadaniu okazało się, że jesteś uprawniony do otrzymywania 1 kod promocyjny dla dokonywanych zakupów. Niestety, nie jesteśmy w stanie dodać kody promocyjne na konto. Niemniej jednak, należy wybrać broń z następującej listy i będziemy mogli go dodać do swojego konta bezpośrednio przez 7 dni.

XM8

CX4 Storm

Kamakazi

AW50F

Oszczep(Javelin)

Jeśli nie jesteś zadowolony z wyżej wymienionych broni, masz również możliwość wyboru 10000 dinarów za każdy kod promocyjny masz prawo.

Serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane i prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość. Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, prosimy o przedstawienie kolejnego biletu, a my chętnie pomożemy. Dziękujemy za kontakt. Mamy nadzieję, że nadal cieszyć się swoim doświadczeniem w War Rock!

Edytowane przez ambo992
determinator96.gif
Opublikowano

Bierz AW50F. Tą snajperkę najtrudniej dostać ;)

Polecam.

Pewnie będę ją brał.

Możesz mi podac link jak jest do tematu ze statystykami broni?

determinator96.gif
Opublikowano

Nie powiedziałbym ,że AW50F jest najtrudniej zdobyć ...Przez dłuższy czas trudno było zdobyć XM8 bo w ogóle nie było w MP ,a ten broń wypada na dalekie odległości .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

ja bym wzial xm8, bo aw tylko na 7 dni. :P xm8 na 30 :)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

AW50F jest po prostu zaje*ista sam mam ją na 24dni

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

ja wybrałbym CX4 Storm ponieważ

1 celnosc

2 wyglad i dzwiek

3 ogulne cechy

czemu nie aw50? bo na sniperpleacu jesteś niezniszczalny ale jak plant bomby albo coś to już nie jest tak "pro"

czemu nie xm8? miałem ją na ok 40-50 dni i nie spodobała mi się owszem celność wygląd damage wszystko jest na + ale... no nie wiem może ci się spodoba może nie ja tam brałem k2 bo mnie to wku^^ialo

10k dinar za to kupisz k1 i tyle

javelin nie znam ale opisze 3ma słowami Gówno albo dobre

Kamakazi nie przydatna za bardzo i za tania jak na wybór xm8 to przynajmniej cena

nowe acc strielock275!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...