Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wbijanie Na Emaila..?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam passy konta takiego debila z klasy... Logował się na informatyce i podpatrzyłem passy xD

Logował się też na emaila, bo ktoś mi coś miał przysałać :D

I mam passy do konta i do emaila.. tylko jest jeden problem, pozmieniał bym mu all, tylko że on taki jest, że poleci na policje :P

I mam pytanie.. jak wbić i zmienić emaila tak żeby nikt nie wykrył, że to ja?

Przez Aola (amerykańskie ip) będę całkiem bezpieczny? o.O

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Zaakceptuj zmianę e maila na twój w koncie metin2 na e mailu jego , usuń wiadomość z jego poczty żeby się tak szybko nie skapnął i po sprawie :D wtedy na policje nie poleci bo nie ma z czym :D i za co:D

Opublikowano

gowno ci zrobi idz do kafejki zrob nowy email na tym email zmien emaill z metina i ciesz sie gra

tylko na konto nie wchodz przez tydzien i obserwuj go co robi czy zali sie w szkole czy idzie na paly

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Debil z klasy? Miło by Ci było jak ktos by Cie tak za plecami nazywał? Ty chcesz go poprostu okrasc, fajnie by Ci było jak by Ciebie ktos tak okradl? W dodatku ktos z klasy z ktorym bedziesz musial chodzic kilka lat? Chyba ze zmieni klase czy cos. Powiedz mu zeby zmienil raczej haslo do poczty a nei ty chcesz go okrasc. Ogarnij sie :) Nie kradnij. znasz to przykazanie?

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Jeśli już chcesz go okraść to po prostu to zrób i skasuj wiadomość. To wystarczy, bez zbędnych działań. Ale na przyszłość nie polecam okradać znajomych.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie nazywam go debilem za plecami tylko zawsze tak do niego mówię.... on jest taki głupi, że zaczyna ze słabszymi, wyzywa, a jak przyjdzie co do czego to sra xD

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

są 2 dobre wyjścia

1 kafejka lub biblioteka publiczna te 2 bezpłatne aol na nośniku zmieniasz co chcesz czekasz tydzień lukasz jego zachowanie i etc

2 zmieniasz mu beszczelnię passy a na drugi dzień połóż mu na jego ławcę karteczkę z nowymi passami i ciesz się z jego głupiej miny :)

ten drugi sposób myślę że by ci dał więcej satysfakcji :D

liczę na + :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...