Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Yangi Na G-Metin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące zakupu yang na g-metin. Otóż na głównej stronie g-metin jest napisane że 1 sms to 150kk yang(zachęciło mnie) a na podstronie że 1 sms to 150k(zniechęciło). O co tu chodzi?

Ss:

1212yi.jpg12345ol.jpg

Opublikowano

Ja tam ich nie polecam patrzyłem na allegro oszukują jak chcą sprzedawają zdjęcia konta itp Nie polecam

inut.png

Signature made by daronian

Opublikowano

Jest to oszustwo 100%.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Jeżeli tak pisze to znaczy , że chcą oszukać . Ty będziesz oszukany , ale oni nie będą odpowiadać nawet karnie. To tak jak w sklepie. Kupujesz coś na raty. Napisane , że 10 rat po 22zł , a na dole drobnym maczkiem napisane dodatkowe opłaty + 15zł przy każdej racie. Najlepiej przeczytać kilka razy,aby nie być oszukanym ;)

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

Moim zdaniem to oszustwo. Zgadzam się z UP..

Po za tym, lepiej zarobić samemu niż szukac na stronach. Tak tylko możesz stracić to na co się długo napracowałeś. I tracisz czas na "niby" wysyłki yang.

fffgl.png

Chcę mieć nadzieję, by móc wierzyć,że niemożliwe nie istnieje,że nigdy nie mówi się nigdy,że wiara czyni cuda,mieć nadzieję,że nigdy nie zdobędę się na to,by zebrać siły i zniszczyć wszystko, co sama osiągnęłam.... [AnAzIsS]

Opublikowano

Człowieku... Gdyby yangi były za SMS to ho ho ho... Po pierwsze kolesie co je sprzedają musieliby chyba 24/h obslłgiwać graczy oraz nie opłacałoby się im to ponieważ z teog co wiem to sms za 9 zl= do nich idzie 4 lub mniej tak więc...

Moim zdaniem również fake ; )

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Oszustwo czemu?

caly mt2 to dzieci 9-13lat wiekrzosc ktorzy nieumia zrobic przelewu na allegro

wiec pozostaje im SMS i gdyby wiekrzosc by tak robila a napewno by 30% kupilo SMS te 150kk

to ten portal by niewyrobil w 100%

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...