Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Ostatnio sciagnalem metina koreanskiego z mpcforum znalazlem od kazik333333 nie pamietam ile trojek i wyskakuje error.

adasdc.jpg

Prosze o pomoc poniewaz mi sie nudzi i bym sobie pogral.

Przepraszam za brak polskich znakow ale na laptopie sa poustawiane jakie skroty klawiszowe i nie moge robic polskich znakow.

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

niestety nie pobiore jeszcze raz poniewaz nie bede czekal na to 8h. Tak dlugo poniewaz w hotelu jest darmowe wifi ale slabe sciaga 30-60kb/s

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

Widocznie jakiś błąd, może jakiegoś pliku brakuje, poszukaj w necie.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Prawdopodobnie nie ma jakiegoś pliku, potrzebnego do pełnej instalacji. Poszukaj w necie. Powinno być :)

fffgl.png

Chcę mieć nadzieję, by móc wierzyć,że niemożliwe nie istnieje,że nigdy nie mówi się nigdy,że wiara czyni cuda,mieć nadzieję,że nigdy nie zdobędę się na to,by zebrać siły i zniszczyć wszystko, co sama osiągnęłam.... [AnAzIsS]

Opublikowano

Anty wirusa nie mialem wlaczonego. Ten klient to orginalny ze stronki tylko zuploadowany dla MPC. Wie ktos jakiego pliku moze brakowac?

dbsygnatura.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...