Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]4 Skill U Sury Wp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie mam sure wp Czarowane m9 czarowana m9 smoczy wir m7 i teraz dawać w co? strach/rozproszenie magi/Uderzenie palcem za sensowne odpowiedzi dam + bądź - jak kto woli

A i dodam jescze ze daje w strach ale póki jescze nie jest na m to sie pytam was bo moge cofnąć wydaje mi sie ze jestem slaby w pvp bo smoczym wirkiem wale 2k , palcem 500,rozpro 500 no i chcialbym cos lepiej walic bo w pvp jestem cienki chociaz ze mam pro eq no i tak sie zastanawiam doradzcie mi :P jednak koledzy mi mówią zeby dawac w strach bo palec i rozpro sa slabe i niewiem no prosze o pomoc

:]

Opublikowano

Wez strach, bardzo sie przydaje( ja prznajmniej bralem strach jako 4 skil). Nie lubie sie bawic w pojedynki dlatego wzielem ful exp ;d

Opublikowano

Jak w pvp chcesz być dobry to rozpro też by sie przydało, jak, np. bodego rozproszysz to ma male szanse na wygrana :rolleyes:

Serwer WestMT2 (ON) NO-HAMACHI

Strona serwera(tu znajdziecie rejestrację) : http://89.77.15.192/

Download (Spolszczenie) : http://w26.wrzuta.pl/plik/4mWhwRSOsAE/westmt2

Zapraszam do gry ;) GRAMY W CHUNJO (żółci)

Sygnatura powstała 16 stycznia 2011 roku.

Opublikowano

Jeżeli chcesz w pvp to daj palec bo na p (nie wiem czy wbijesz przy tych cenach:P) ma lepszy dmg niż wir, a strach nie działa w pvp (chyba że coś zmienili)

Opublikowano

Strach jest lepszy do expa, a do pvp lepszy palec.

fffgl.png

Chcę mieć nadzieję, by móc wierzyć,że niemożliwe nie istnieje,że nigdy nie mówi się nigdy,że wiara czyni cuda,mieć nadzieję,że nigdy nie zdobędę się na to,by zebrać siły i zniszczyć wszystko, co sama osiągnęłam.... [AnAzIsS]

Opublikowano

Strach do expa a palec do pvp i rozpro ja bym poszedł dalej takim bulidem: Uderzenie palcem>Strach>Rozpro

Opublikowano

Do pvp polecam Ci palec, wbijesz na G i bedzie ładnie walil, troche na ludzi i git.

Natomiast do pvm polecam Ci strach, obniza dmg mobow, co pozwoli Ci na branie duzych spotow.

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

do pvp oczywiscie rozproszenie ;D tymbardziej jak bedzie z wojem walniesz mu i nie ma aury i lezy

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

1. Czarowana Zbroja

2. Czarowane Ostrze

3. Smoczy Wir

4. Strach

5. Uderzenie Palcem

6. Rozproszenie

Najlepiej się expi na wysokich lvl'ach.

Jak uniwersalny to czarowane ostrze-->czarowana zbroja(już ją dałeś)-->smoczy wir-->uderzenie palcem-->rozpro

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...