Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Biddenmt2 [Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no wasz server mnie rozwala zawsze znajdziecie coś by zarobić '' Kup odbanowanie'' nie no to mnie rozwalilo

banner5.gif

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No z tym Odbanowaniem to padłem ...

Przecież to jest logiczne że chyba tylko głupi da 30 zł za jakąś postać na priv metku..

cooltext494193452.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cooltext494916336.png

ef0db4404cbc48c98181f069748b2d76.0.gif

Opublikowano

dlaczego jak sie zarejestrowalem to email nie chce przyjsc na maila? (gmail) a w grze nie moge sie zalogowac bo pisze ze zle passy o co lazi?

Opublikowano

Nareszcje jakis normalny nie stary server juz scjagam clienta i zastanawiam sie kim bd grac

WBIJAC DO JINOOOOOOO SERV SUPER

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

tu macie link do patchera któryh ściąga całego clienta lomaxa ale i też 4biddena da się grać na tym i na tym serverze przez to

http://www.speedyshare.com/files/26334042/Patcher_lomaxmt2_i_4bidden.7z

scanna nie daje bo to archiwum są w nim 4 pliki naprawa.exe patcher.ini , uptade.exe i lomaxmt2.exe włączać lomax.exe

Zbieram - !!!

Opublikowano

Nie kumam troche tego clienta pobralem jakis notatnik z zapisem i jak ja mam to otworzyc niby. moze mi ktos wytlumaczy bo ja jestem zielony w tych sprawach

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

tu macie link do patchera któryh ściąga całego clienta lomaxa ale i też 4biddena da się grać na tym i na tym serverze przez to

http://www.speedyshare.com/files/26334042/Patcher_lomaxmt2_i_4bidden.7z

scanna nie daje bo to archiwum są w nim 4 pliki naprawa.exe patcher.ini , uptade.exe i lomaxmt2.exe włączać lomax.exe

To ci nic nie da i tak sciagnie +500mb...

ban.gif

Opublikowano

ee... mogli by dac spol lub patchera bo niekazdemu chce sie sciagac ;] chetnie zagral bym ale client a przy transferze 120kb/s to troche bdzie szedł a niechce mi sie czekac ;p no ale + za reklame i serw leci

asd

Opublikowano

Niestety spol ani patcher nie wchodzi w gre. Aczkolwiek masz powyzej patchera ktos tam upnal. Ale nie wiem czy ci pomoze, bo tak czy siak sciaga all pliczki .

Opublikowano

Nie mogę włączyć gry.. wyskakują mi jakieś ????????? w czym mam błąd wszystko pobrałem i spatchowałem.

Opublikowano

Nagrody od biologa znikają po pierwszym przelogowaniu albo przejściu przez potral.To samo z miksturami i bufami - znikają po przejściu przez potral.

Opublikowano

Eee ;/ sciagnolem , patchowalem i wyskakuje mi ze wirus jest :/ lecze tego wirusa naprawa znowu patch i znowu wirus , wylaczylem anty-wirusa i kiedy wlaczam " wlacz gre " to nic sie nie dzieje ;/

PS: dobra prezka , ale nie lepiej normalnego dac klienta , pstryk i sie gra a nie kombinuje ? -.=

Opublikowano

@Dawdzy, jaki blad

@d179 , nagrody znikaja zobaczym co da sie z tym zrobic .

@WilKu , hmm... a klikasz pierw Patchuj? A potem wlacz gre? Jesli nic sie nie dzieje, uruchom naprawa.exe i wtedy sprobuj . Powinno zadzialac. A jesli nie, to twoj anty-wirus rozwalil patchera.

A mozliwosc, normalnego clienta nie jest mozliwa, powody sa jasne. Sa zabezpieczenia w nim .

@link do dyskusji :

http://www.mpcforum.pl/topic/279227-dyskusja4biddenmt2/

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć dlaczego nie włącza się normalnie tylko zawsze trochę sprawdza pliki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...