Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szamanka Smok A Może Ninja Arch .. ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

Miałam dosc długą przerwę na metku pl chciała bym zacząć od nowa jednak nie wiem którą postacią

Mam ninje archerke 29 bez eq ;/ i szamanke smok 36 z jakimś tam dzwonem od 36 +7

i tu mam pytanie - którą postać wybrac? zeby byla jak najtańsza (jeśli chodzi o expienie do 70 bedzie mnie expil kolega w v2,lesie,swiatyni itp. jak wybiore ninje bede lurać w między czasie na bo ;p)

no więc.. co wy byście zrobili ?; p

I don't speak Americano

._.'

Prosze o +

Opublikowano

Jeśli chodzi ci tylko o kase to dropek i wypad do m2 :D potem zarobisz troche i będziesz miał lepsze eq na szamanie czy tam ninji ;) wybrał bym szmana przynajmniej można działać samemu niż archerem , archer jest uzależniony od innych chyba ze będziesz marmurkiem expił ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Szamanke weź bo dasz buffa i będą cię ekspić.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Proponuję wziąć szamankę. Ku jest dość tanie. Eq też można dość szybko zdobyć. I (zależy od Ciebie) możesz załatwić sobie sponsorów w metinie (ślub i te sprawy-np. woje z dużym lv). A na dodatek możesz służyć jako buffek i często biorą szamanki do PT na BO. :D

fffgl.png

Chcę mieć nadzieję, by móc wierzyć,że niemożliwe nie istnieje,że nigdy nie mówi się nigdy,że wiara czyni cuda,mieć nadzieję,że nigdy nie zdobędę się na to,by zebrać siły i zniszczyć wszystko, co sama osiągnęłam.... [AnAzIsS]

Opublikowano

Smok- exp easy jak masz pomoc na M z 20%+ to w v1 buffasz w tydzien 60 sam mam buffke ;D na 35+ luzem w v1 buffniesz

eq bedziesz musiala robic sama ciezko zkminic jakoms szate +9 na 26+ i antyka/jesiona

Archer-exp easy tylko lurujesz ;D chyba ze masz pro eq i fms sr 40+ +buff i w v1 jedziesz

jelonki i eq tanioszka na s25 jelona+9 kupisz za 10kk koziki 30kk fms 100kk antyka 60kk

ja sam kupilem jelokna +0 za 150k uleprzylem na +8 a na+9 zjebal ;D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Szaman smok z buffami wyrobionymi wymiata , ze względu na pvp i każdy chce Cię mieć w pt

Ku są bardzo tanie i eq też na ninje neosy same wystawiająpo 1kk Ku xD xD xD xD

65994253024037513199.png

za duża sygna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...