Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Desing ... High-Tech

zzenek

Jaki desing jest waszym zdaniem najlepszy ??  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Desing :

2. 2. Jaki przedmiot w HIGH-TECHU budowa? ??

• Transfer energii
    • Os?ona awaryjna
    • Robot naprawiaj?cy w boju
  3. 3. Co najpierw ??

• Nowy Desing za 250ty?. uri
    • High-Tech 2 hale 150ty?. uri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Cięzki wybór..nie wiem co kupic mam juz na desing ale cięzko sie zdecydowac ktory wybrac...każdy ma swoje wady jak i zalety, wszystkie laczy wada ze 1 na 2 godz mozna uzyc...slyszalem ze jest jakis bug ze jak sie zmieni po użyciu "mocy" desing na jakis inny i sie powróci do poprzedniego czas do ponownego uzycia jaj skraca sie..

Pare osób radzi mi abym najpierw rozbudowal HIGH-TECH bo na dłuzej starcza uzywany przedmiot i mozna nim zdjac np.moc venoma...

A jak HIGH-TECH to co rozbudowywac?? o precyzyjnych rakietach nie wspominam bo to podstawa ale co dalej ?? i w jakiej kolejnosci ?? oslonka-transfer-robot...do ankiety nie dodalem impulsu , bo w moim odczuciu nie spelnia zadnego pozytecznego zadania...

Z góry dziekij za komentarze, udzial w ankiecie i pomoc w wyborze :D

Opublikowano

Witam

Cięzki wybór..nie wiem co kupic mam juz na desing ale cięzko sie zdecydowac ktory wybrac...każdy ma swoje wady jak i zalety, wszystkie laczy wada ze 1 na 2 godz mozna uzyc...slyszalem ze jest jakis bug ze jak sie zmieni po użyciu "mocy" desing na jakis inny i sie powróci do poprzedniego czas do ponownego uzycia jaj skraca sie..

Pare osób radzi mi abym najpierw rozbudowal HIGH-TECH bo na dłuzej starcza uzywany przedmiot i mozna nim zdjac np.moc venoma...

A jak HIGH-TECH to co rozbudowywac?? o precyzyjnych rakietach nie wspominam bo to podstawa ale co dalej ?? i w jakiej kolejnosci ?? oslonka-transfer-robot...do ankiety nie dodalem impulsu , bo w moim odczuciu nie spelnia zadnego pozytecznego zadania...

Z góry dziekij za komentarze, udzial w ankiecie i pomoc w wyborze :D

^^ To w DarkOrbit sie jaj używa? <<< That's not true. This is imposible ;p

@TOP

Najpierw na 3 hale, opyla się robot i osłona w HT.

A desing to Venom - dobrze wygląda a jego umiejętność jest zaje~!@sta.

Opublikowano

Najpierw zbuduj 2 hale w Hi - Tech.

Produkcja: Robot bojowy i transfer energii.

Venom zdecydowanie przereklamowany, ja polecam w zależności od Twojego profilu Diminishera lub Sentinela.

Opublikowano

O tych desingach nie pisza wszystkiego.Z tego co mi wiadomo o Venomie po wlaczeniu mocy twoja sila ataku sie zwieksza ale stopniowo.Jak z kolega próbowaliśmy z x1 to zanim mi zjadl 336k hp to jego strzal z osiagal juz prawie 12k...mimo ze odlecialem do bazy dalej jego moc mnie żarła...bardziej hp niz oslone gdy pekalem zostalo mi sporo oslon... moc Venoma dziala na alieny na uberKryski na finisz jest fajna jak sam bijesz... emp nie dziala to samo stabilka...mozna zdjac ta moc poprzez uzycie przedmiotu z high-techu transfer energi robot naprawczy a także przeskok przez teleport...Gdy sie nie używa mocy statek ma +5% obrażeń czyli tyle co Enforcer...

Jak możecie napiszcie co wiecie o innych desingach,czego nie pisza w ogolniku o nim, jak sie sprawdzaja w boju itd...jak dzialaja w rzeczywistosci...

Opublikowano

Designów nie kupuj.

Walnij sobie 3 hale w HT i 36 pp potem mysl nad tym gownem.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

O tych desingach nie pisza wszystkiego.Z tego co mi wiadomo o Venomie po wlaczeniu mocy twoja sila ataku sie zwieksza ale stopniowo.Jak z kolega próbowaliśmy z x1 to zanim mi zjadl 336k hp to jego strzal z osiagal juz prawie 12k...mimo ze odlecialem do bazy dalej jego moc mnie żarła...bardziej hp niz oslone gdy pekalem zostalo mi sporo oslon... moc Venoma dziala na alieny na uberKryski na finisz jest fajna jak sam bijesz... emp nie dziala to samo stabilka...mozna zdjac ta moc poprzez uzycie przedmiotu z high-techu transfer energi robot naprawczy a także przeskok przez teleport...Gdy sie nie używa mocy statek ma +5% obrażeń czyli tyle co Enforcer...

Jak możecie napiszcie co wiecie o innych desingach,czego nie pisza w ogolniku o nim, jak sie sprawdzaja w boju itd...jak dzialaja w rzeczywistosci...

Masz, temat z forum DO o umiejętnościach specjalnych nowych designów. :)

>>KLIKNIJ MNIE!!!<<

Nie bądź ciota, daj -.

Opublikowano

Dziekij -Smok-Wiatru- :D + ... Ale nie ma tam opisanego np.czy dziala na alieny,ze mozna HIGH-TECHEM zdjac i jam jak cus, czy jest skuteczny,praktyczny ?? na mapach glownie venomy lataja ale tak na 100% nie jestem pewien czy jest on taki the best..

Opublikowano

Hmm narazie wiekszosc jest za venomem,ale ciekawe czy dlatego ze im sie podoba czy dlatego ze jest ich zdaniem lepszy...

a z high-techu za robotem naprawczym później oslona na koncu transfer...

A wybor pomiedzy high-techem a desingiem idzie prawie lep w lep...

wiec sie najpierw przekonalem do postawienia se high tech na 3 hale ...wzialem transfer energi i oslone ale zobacze jeszcze szybka naprawe tylko jakies wrota zloze bo juz ammo mi wyszlo b :unsure: ez bota to teraz wieki bedzie trwalo :(:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...