Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie interesuje sie CS'em gralem z kolega maxc 2 tygodnie i dzisiaj koels napisal mi takie cos :

Lepiej to przeczytaj

Czesc, tu eNik, kojarzysz pewnie Chce zebys przeczytal cala ta wiadomosc do konca.

Do tej pory nie mogę uwierzyć skąd 12-letnie dziecko wie co to keylogger. No ale już mniejsza z tym. Gdybyś miał troche rozumu w głowie to niepodawałbyś swoich danych na ESL. Robiąc to tak się spaliłeś, że to jest niepojęcie. Nie wiesz z kim zadarłeś, ja tego tak nie zostawię.

Nie wiem, czy wiesz co grozi za kradzież konta. Składa się, że bardzo dobry znajomy, z którym dzielę pokój w akademiku jest na 4. roku prawa. Opowiedziałem mu dokładnie moją historię z kontem i podrzucił mi bardzo interesujące artykuły. Oto jeden z nich:

Art. 267. § 1. k.k. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Myślę, że ten artykuł cię zaciekawi. Przypomniała mi się jeszcze taka jedna sytuacja która miała miejsce we wakacje ubiegłego roku. Może słyszałeś co groziło typowi co skradł jakieś itemki typowi w metinie? Nie? To masz tutaj linka i się z nim zapoznaj:

http://www.youtube.com/watch?v=nyP6dtK82WA

Jak już mówiłem, nie mogę uwierzyć, że to ty ukradłeś to konto. Możliwe, że ktoś to zrobił za ciebie, jakis kolega? Jeśli tak, to chciałbym żebyś przeczytał mu artykuł poprzedni oraz to:

Art. 267. § 4. k.k. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1--3 ujawnia innej osobie.

Chcę ci jeszcze powiedzieć, jak dużo o tobie wiem. Wiem, że 16 wrzesnia 2006 roku brałeś udział w biegach ulicznych w swojej miejscowosci i zajales 2 miejsce. Wiem, ze w marcu 2010 roku wygrales jakis zjazd z oślej łączki. Wiem, że grasz w jakiś śmiesznych orlikach, no i znam twoją datę urodzenia: 28-03-1998. No i jeszcze takie formalności:

Jakub Czukiewski

59-850 Świeradów-Zdrój

Województwo dolnośląskie

kubuus: Mało? Współlokator twierdzi, że w zupełności wystarczy, żeby zgłosić sprawę na policję.

Masz czas do niedzieli 16 stycznia tego roku(czyli dzisiaj) godziny 20:00 żeby w odpowiedzi na tą wiadomość wysłać hasło do poczty "[email protected]" oraz hasło do konta ESL. Jeśli do 20:00 nie będę miał tych danych, możesz być pewnien że w poniedziałek z samego rana jestem na komisariacie wraz z kolegą prawie prawnikiem.

Nie pozdrawiam

Powiedzcie co mam zrobic !! Ignorowac to ?

12994o.gif

sygnamiastomoje.jpg1ecf184d279c4b2cb5b8d338ac7a5d92.0.gif

Moje postacie :

S10 GROMO - Woj body 49 lv ON

Zbieram +'eczki >>>

Drophack 2011 ! >> http://sk9.pl/5bbdfc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...