Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis - Do Merkonaa I Teamu

Scorpions84

MykaS w teamie  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy MykaS waszym zdaniem powinien by? w teamie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autorze tematu to twoj 7 post na tym forum. Jezeli dla ciebie osoba wulgarna to zla osoba to w takim razie jestem zly i mozesz stad wypierdalac skoro juz udalo ci sie napisas pare zdan ktore sa tylko i wylacznie klamstwem ktore wyssales z penisa swojego kolegi bo takie osoby jak ty to zapewne '' pedaly ''. Moze wypowiem sie na temat twojej rodziny? Przeciez my sie wszyscy znamy ty znasz mnie i cale moje zycie to ja znam ciebie i cala twoja rodzine co nie? Dalej cie w szkole bija? Pamietasz jak mi o tym pisales...

I widzisz czy warto oceniac kogos po kilku postach? Pamietaj ze predzej czy pozniej kazda osoba ktora stanie mi na drodze zostanie zniszczona.OH, rly? Mam szacunek do ludzi ktorzy maja szacunek do mnie... Sram na ludzi ktorzy wymyslaja na mnie brednie i probuja zablysnac w tym przypadku to ty. Na 45 osob ktore kozaczyly dokladnie tak samo jak ty i probowaly osmieszyc to 44 osob adresy / zdjecia / numery telefonow trafily na sieci onix oraz nie raz ludzie mowili '' ide do sadu '' po rozpoczeciu gry na serwerze oraz rejestracji na forum evonisu czeka ciebie to samo : ) Wiesz co to sieci onix?" Pewnie ze nie bo ty nic nie wiesz... Wiesz tylko tyle co sam wymysliles. Jestes zapewne tak spokojna osoba ze nigdy nie wyszlo z twoich ust slowo '' kurwa '' '' spierdalac '' i inne... Tylko po tym temacie pokazales ze jestem czlowiekiem ktory zyje z plotek oraz wlasnych wymyslow nalezysz do ludzi ktorzy maja wlasny swiat przepelniony idiotyzmem oraz skurwysynstwem. I tak jak to OSTR powiedzial

Ty dasz mi sile bym byl dla wrogow skurwysysnem !

Jezeli chcesz pisac posta w ktorym napiszesz ze sie nie boisz odrazu mowie ze nie masz czego ale jezeli zapytasz sie mnie czy ci groze z gory odpowiadam ze tak. : )

Edit: i na tym zakonczy temat bo nie chce dyskutowac z gowniarzem ktory w zycie przezyl jedynie spalona boga na +8...

Edit2: Skoro taki z ciebie znawca i osoba zainteresowana serwerem to wiedzialbys ze Merkon ma bana na forum na 24godziny ale najlepiej przyjebac sie do kogos kto tylko testowal serwer...

Opublikowano

Kolejny. . .

Który chciał pokazać jaki to team evenis jest nie zorganizowany. A ankieta bez pokazania wyników była pewna że będzie Nie! Widać że wykorzystałeś że Merkon jest offline i od razu posty na nich piszesz. MakYs nie jest w teamie ośle, więc nie wiem czemu służy ten temat. Kolejny spam? Kolejne obelgi?

Jak ci się nie podoba to po co na niego czekasz??? Jak ci zwisa ten serwer to nara! A nie będziesz udawał jaki to jesteś mądry że nie umią nic zrobić i ty byś lepiej to wykonał.

Fail!.

Nastepna osoba ktora nie umie sie nawet wyslowic a ortografia pozostawia wiele do zyczenia:) Tylko na tyle Cie stac? Spojrz na swoj wizerunek, rowniez moge napisac do Ciebie "osle", myslisz ze poczuje sie z tym lepiej? Jesli chcesz dyskutowac to zapraszam do dyskusji i podtrzymania poziomu tak jak robia to inni, np. Matjes

Opublikowano

Matjes powiem ci szczerze ze to sa sprawy pomiedzy nimi i powinni je zalatwic razem na osobnosci a nie wyciagac brudy publicznie...Przez wlasnie takie rzeczy inni wyrabiaja sobie takie opinie a nie inne. To tak jakbys mial dziewczyne, zrobila by ci cos i nagle na forum bys ja jechal itd. Prosty i zwykly przyklad

No to teraz ja Ci coś "powiem" jeśli uważasz że te osoby spamują w twoim temacie, to ja Ci powiem że ten temat to 1 wielki spam -,- tak jak ktoś na górze napisał wykorzystujesz to że Merkon jest offline, i chcesz zniechęcić do gry inne osoby, nie wiem z jakiego powodu i szczerze pierdole to... Ale takimi tematami mało osób odciągniesz od Evonisu.

@ I zaraz może raport poleciec za tzw. temat do spamowania ^^ bo ta 2 strona to praktycznie sam spam ( kłótnia 2 osób, można się kłócić na pw )

@PendravixMetin2

Zapewne tak sygna z Evonis o tym świadczy ;P ja bd grał ale dla przyjemności, a nie dla zaspokojenia "nałogu" który siedzi w 80% forum ;d

Opublikowano

No to teraz ja Ci coś "powiem" jeśli uważasz że te osoby spamują w twoim temacie, to ja Ci powiem że ten temat to 1 wielki spam -,- tak jak ktoś na górze napisał wykorzystujesz to że Merkon jest offline, i chcesz zniechęcić do gry inne osoby, nie wiem z jakiego powodu i szczerze pierdole to... Ale takimi tematami mało osób odciągniesz od Evonisu.

Kazdy ma swoj umysl i moze robic to co chce, a co do forum to jest tu jeden wielki syf...moze glownym administratorom jak sie pokaze co tu sie dzieje, sposob wypowiedzi makysa i innych to zrobi z tym porzadek. A co do Evonis samo przeciaganie daty otwarcia rzutuje juz na to iz ludzi to zniecheca.

Opublikowano

No to po co ten temat ??? Chyba tylko z chęci skrytykowania Merkona i teamu, sam napisałeś że sama data zniechęca to pytam po co ten temat ^^ ...

Opublikowano

No to po co ten temat ??? Chyba tylko z chęci skrytykowania Merkona i teamu, sam napisałeś że sama data zniechęca to pytam po co ten temat ^^ ...

Po to zeby nie popelnili bledow takich samych jak na Evenye. W wiekszosci serwer padl miedzy innym tam przez team

Opublikowano

MAKYS=CWEL !!!!!!!!!!!!!!

80384400986636967106.png

Nick:Morandi

Królestwo:CHUNJO

sigex2.jpg

Opublikowano

My jestesmy swoimi kreatorami osobowosci, a kreujemy ja poprzez sposob naszych wypowiedzi.

Podstawowa zasada na forach internetowych.

MAKYS=CWEL !!!!!!!!!!!!!!

To jest przykład do tej zasady. ; D

TanG 86lv MetinPL s17 [Sprzedany]

Gatsu 887lv Triadica v2 [Sprzedany]

Cobanga 86lv Animemt2 [Sprzedany]

36636695.jpg

Opublikowano

Tam serwer nie padł przez team.!

Tylko przez takich idiotów którzy ich pośpieszali jak tu.

Kiedy im w końcu dali serwer i okazało się że jest zbugowany to był płacz i lament.

Opublikowano

@ConnaS myślisz, że jesteś fajny ? Napiszesz o nim same bzdury ... Slyszalem go na TS'ie i slyszalem tez Ciebie , on jest 2x bardziej dorosly od Ciebie ... Jestes zwykłą Ciotą która umie tylko płakać do każdego ...

Opublikowano

Ogarnij juz sie, masz 15 lat a zachowujesz sie na 10.Koles ci prawde pisze a ty sie rzucasz jak pojebany.Makys nie jest ani w teamie, ani zadnych itemow pewnie nie dostanie "po znajomosci", bo nie uwazasz ze byloby to bezsensu? Pracowac przy servie pare miesiecy a potem pieknie rozdawac na nim itemy dla znajomych? CZY CIE POJEBALO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...