Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis - Do Merkonaa I Teamu

Scorpions84

MykaS w teamie  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy MykaS waszym zdaniem powinien by? w teamie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...z oczekiwaniem kazdy czeka na Wasz serwer lecz zastanawia mnie do czego dazycie?? Serwera nie ma juz sporo czasu od pierwotnie podanej daty i jak widac jeszcze troche czasu minie zanim bedzie on w pelni funkcjonalny. Kazecie ludziom czekac - co dla mnie jest zrozumiale (wszyscy chca by serwer byl w pelni ukonczony) - co dla mnie jest zrozumiale, ale przyjmowac Mykasa do teamu??? Po stylu wypowiedzi, oraz komentarzach innych osob mozna stwierdzic iz ta osoba nie nadaje sie. Jest to kolejny dzieciak zadumany w sobie o czym swiadczy sam filmik o FuBu. Kazdy ma do wszystkiego prawo, ale czy przystoi czlonkowi teamowi na cos takiego?

Chcialbym tutaj pokazac nastepne cytaty tego o to czlowieka ktory jak dla mnie ma moze z 15 lat i jest malo odpowiedzialna osoba kierujac sie takimi wypowiedziami:

MakYs

wczoraj, 22:50

Z reszta tak jak napisalem '' o mnie '' masz problem to zapraszam na TS-a chociaz watpie aby gowniarz 12 lat zdecydowal sie na rozmowe ze mna...

MakYs

wczoraj, 22:50

Hah a wiec to jednak chodzi o zazdrosc =) Nie masz sie o co przyczepic to pozostaje ci wlasnie to : ) Powiem ci tak... Kazdy ma prawo oraz mozliwosc zalozenia konta na YT ja to zrobilem jako jeden z wielu i kazdy ma prawo i mozliwosc ogladac moje filmy ale nikt nie ma obowiazku bo sa one dla chetnych a jezeli tobie sie nie spodobaly no to trudno bo kazdy ma inny gust i na tym zakonczymy gnojku:)

A na koniec w naglowku na stronie profilu o mnie:

Ty Dasz Mi Siłę ! Bym Był Dla Wrogów Skurwysynem ! To O Twoje Imię Walka...

Merkon...to tyle fragmenty ktore znalazlem w ciagu 5 minut. Nie chce tutaj nikomu nic narzucac lecz otworzyc ci oczy. Cos takiego bedzie odstraszac ludzi od serwera, chcesz by cos co powstawalalo kilka miesiecy nagle upadlo w kilka dni przez poszczegolne jednostki? Nie wiem czym sie kierowano przyjmujac tego delikwenta dajac mu czlonkostwo w teamie lecz jak dla mnie i wiekszosci jest to osoba ktora sie nie nadaje. Chamstwo, zazenowanie, zadumanie w sobie, to czym ta osoba sie kieruje mozna wnioskowac po wypowiedziach co wiaze sie z tym ze bedzie to rowniez wniesione do serwera. Kazdy z nas chce grac w milej atmosferze z teamem odpowiedzialnym oraz wyrozumiallym ktory nie da sie wyprowadzic z rownowagi po jednym zdaniu gracza, wiec dlatego neguje i apeluje do TEAMU jeszcze raz aby przemyslal dobor czlonkow. Jesli powstaje projekt i ma on na celu dobro to niestety ale nie ma zanjomosci w takim wypadku, bo to tylko moze zniszczyc cala prace ktora pojdzie na darmo.

Pozdrawiam i mam nadzieje ze pewnym osoba otworzylem troche oczy na przyszle perspektywy serwera.

Opublikowano

Czlowieku powiedz mi od kiedy ja jestem w teamie? hahaha naprawde prosze cie... Testowalem poprostu z ekipa pare rzeczy na serwerze tzn. pomagalem testowac...

Edit: Zakladajac taki temat powinienes nauczyc sie czytac bo nawet nicku poprawnie przepisac nie potrafisz.

Opublikowano

Najmardrzejsza wypowiedz na tym forum... ( o metinie ) Czytajac posty makysa troche przypominalo mi kogos kto ma max 13 lat i jest kozakiem przez neta, wiedzac ze osoba z ktora konwersuje, wrzuca na nia, jest okolo 20-30% szans ze wejdzie do niego na ts-a co sie skonczy wyjsciem z ts-a makysa lub zerowej odpowiedzi od niego... Prosze o to samo co up.

@UP kolejna denna wypowiedz zazenowanego dziecka ktoremu mama nie chciala przyniesc zarcia na biurko bo nie mogl odejsc od kompa...

PS Piernicze wasze warny ;]

3905h.jpg 16040.gif

19003sh7.gif 40863.png

22618.gif 34386.jpg

21843.gif 23439.gif

30387.png 9416.png

Opublikowano

Scorpions84 oglądną byś mecz piłki ręcznej, wyluzował, i dał i pracować a nie poruszać problemów których nie ma : )

Myślisz że cie posłuchają? Zwykłego Usera? Oni będą wiedzieć co i jak zrobić bez względu na ten temat

Tyle mojego zdania : )

Pozdro

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Opublikowano

kolejny temat kolejny spam.. znowu modek zamknie temat wiem ze powinien byl 1 temat o evonis ale byl za duzy spam wiec tu tak samo bedzie ...

Opublikowano

Znam MakYsa z anime i wg. mnie nie jest az taki straszny jak go oceniasz... a po paru wypowiedziach czlowieka sie nie ocenia tymbardziej to co on robi w reealu i ile ma lat ^^

Pzdr. BuBu

Opublikowano

Przeciez MakYs niee jest w teamie i calkiem pozadna z niego jednostka tylko go czasami ponosi...

A tak wogole to jak czesem patrze na posty niektorych z tematow o Evonis to mam chec napisac do moda zeby mi dal bana na 48h zebys sobie odpoczał....

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Wstaw

add.png:D

Opublikowano

Autor tematu na start powinien miec perma za pisanie nie prawdziwych plot a pozniej beda biegac dzieci i pisac '' Elo GM ''. Tym co teraz napisales wiedz ze gra bedzie dla ciebie trudna. Nie jestem w zadnym teamie i nigdy nie chcialem do niego wstapic... Jestem zwykla osoba ktora poprostu chciala pomoc w odnajdywaniu bugow i to zrobila i na tym konczy sie wspolpraca z teamem evonis.

Opublikowano

UP wnioskujac z twojej wypowiedzi, masz na mysli zgorzknialego 13 latka, ktory ma dosyc spore adhd, i jak mu cos nie wyjdzie w jakiejś dennej grze typu "metin2" napierdala klawiatura w sciane?

3905h.jpg 16040.gif

19003sh7.gif 40863.png

22618.gif 34386.jpg

21843.gif 23439.gif

30387.png 9416.png

Opublikowano

UP wnioskujac z twojej wypowiedzi, masz na mysli zgorzknialego 13 latka, ktory ma dosyc spore adhd, i jak mu cos nie wyjdzie w jakiejś dennej grze typu "metin2" napierdala klawiatura w sciane?

Czlowieku nie moja wina ze zostales skrzywdzony przez zycie lub szukasz publiki przy ktorej mozesz sie wyszalec. JEstes kolejnym dzieciakiem ktrore broni swojego boga fubu choc tak naprawde nie wiesz co zrobil... Czytaj strone '' o mnie '' i nie spamuj : )

Opublikowano

Czlowieku powiedz mi od kiedy ja jestem w teamie? hahaha naprawde prosze cie... Testowalem poprostu z ekipa pare rzeczy na serwerze tzn. pomagalem testowac...

Edit: Zakladajac taki temat powinienes nauczyc sie czytac bo nawet nicku poprawnie przepisac nie potrafisz.

Wypowiadasz sie caly czas o serwerze to pierwsza podstawowa rzecz? Skoro nie jestes w teamie to zostaw to teamowi. "hahaha naprawde prosze cie" kolejny komentarz na poziomie??? Jesli bylbys w teamie i bedziesz lub jestes to osobiscie powiem ze na tym serwerze nie zagram tak jak i zapewne kilka innych osob. Ankieta zalozona dlatego iz moze zbyt pewnie sie poczules i dales odczuc nam wszystkim jakbys byl w teamie? Osobiscie uwazam bys poszedl lepiej sobie jakis film obejrzal niz siedzial i polemizowal ze mna na pewne tematy jesli nawet twoje wypowiedzi pozostawiaja wiele do zyczenia. Pozdrawiam

Opublikowano

To ze jestem troche bardziej wulgarny niz inne osoby to moja sprawa... Nie kazdy jest zapatrzonym w siebie gnojem ktorego zycie polega na chodzeniu do podstawowki i odpowiedzi na pytania '' ile to jest 2+2 '' ? Duzo w zyciu przeszedlem i jestem troche inny niz cale inne spoleczenstwo. Nie lubisz mnie? Masz prawo do tego ale takze mnie nie znasz. Wypowiadam sie na temat serwera bo wiem troche wiecej na ten temat. Ten temat bardzo mnie obrazil =)) Ale jak widac plotkujac na kogos nie znajac go to hobby niektorych osob... Prosze moderatora o zamkniecie tematu oraz ostatni raz mowie '' nie jestem w zadnym teamie ''...

Opublikowano

Scorpions84 oglądną byś mecz piłki ręcznej, wyluzował, i dał i pracować a nie poruszać problemów których nie ma : )

Myślisz że cie posłuchają? Zwykłego Usera? Oni będą wiedzieć co i jak zrobić bez względu na ten temat

Tyle mojego zdania : )

Pozdro

W zupelnosci sie z Toba zgadzam lecz warto napisac...skoro teraz nagle odwracanie kota ogonem i sam MakyS twierdzi iz tylko pomagal w testowaniu serwa to i tak uwazam ze raczej jest to nieodpowiednia osoba. Co do tego czy taki temat juz byl, nie jestem w stanie siedziec 24 na 24 i przegladac wszystkie tematy ktore trafiaja do kosza.

Opublikowano

To ze jestem troche bardziej wulgarny niz inne osoby to moja sprawa... Nie kazdy jest zapatrzonym w siebie gnojem ktorego zycie polega na chodzeniu do podstawowki i odpowiedzi na pytania '' ile to jest 2+2 '' ? Duzo w zyciu przeszedlem i jestem troche inny niz cale inne spoleczenstwo. Nie lubisz mnie? Masz prawo do tego ale takze mnie nie znasz. Wypowiadam sie na temat serwera bo wiem troche wiecej na ten temat. Ten temat bardzo mnie obrazil =)) Ale jak widac plotkujac na kogos nie znajac go to hobby niektorych osob... Prosze moderatora o zamkniecie tematu oraz ostatni raz mowie '' nie jestem w zadnym teamie ''...

My jestesmy swoimi kreatorami osobowosci, a kreujemy ja poprzez sposob naszych wypowiedzi. Nie znam Cie w realu ale uwierz mi ze w realu tez bym z toba rozmawial i podsumowal twoja osobowosc przez styl twoich wypowiedzi. W takim wypadku raczej bym nie zmienil zdania o Tobie

Opublikowano

Mówisz, że te pojazdy na fubu, ale nie wiesz co zrobił fubu mu obejrz filmik to będziesz wiedział.

PS: Makys powiedz Zipiemu zeby zrobil filmik z chustą jego ;D

matjes4.png

Opublikowano

Kolejny. . .

Który chciał pokazać jaki to team evenis jest nie zorganizowany. A ankieta bez pokazania wyników była pewna że będzie Nie! Widać że wykorzystałeś że Merkon jest offline i od razu posty na nich piszesz. MakYs nie jest w teamie ośle, więc nie wiem czemu służy ten temat. Kolejny spam? Kolejne obelgi?

Jak ci się nie podoba to po co na niego czekasz??? Jak ci zwisa ten serwer to nara! A nie będziesz udawał jaki to jesteś mądry że nie umią nic zrobić i ty byś lepiej to wykonał.

Fail!.

sygnanu.jpg

Opublikowano

Mówisz, że te pojazdy na fubu, ale nie wiesz co zrobił fubu mu obejrz filmik to będziesz wiedział.

PS: Makys powiedz Zipiemu zeby zrobil filmik z chustą jego ;D

Matjes powiem ci szczerze ze to sa sprawy pomiedzy nimi i powinni je zalatwic razem na osobnosci a nie wyciagac brudy publicznie...Przez wlasnie takie rzeczy inni wyrabiaja sobie takie opinie a nie inne. To tak jakbys mial dziewczyne, zrobila by ci cos i nagle na forum bys ja jechal itd. Prosty i zwykly przyklad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...