Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElfBot

ontroX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnosnie ElfBota.

Czy jest taka mozliwosc, zeby bot podczas expienia uzywal obsidian knifa na mino?

Z gory, dzieki za pomoc.

32488.gif

34946.gif

30285.gif

Opublikowano

Logmen 21 OGARNIJ SIĘ zamknij mordę i nie pisz odpowiedzi jak nie pomagasz -.- to samo ten 2

@OFFTOPIC

boże Moderatorzy dajcie im bana za spamowanie -.- boże -.- \

Tu masz skrypt

auto 500 skin 1 4025 4047 4011 4057 4052 4062

Wklejasz to do Hotkeys ...

Te numerki "4047" itp trzeba zmienic na id deada minosów

@Grr po co deletować mój post ? jak mu Chyba pomogłem przecie sam na tym skrypcie jade ? ale zgodze się z tym że te dwa debile ciągle spamują ja bym proponował nowego Administratora działu tibia... i mógł by to być "Piterach" albo "Bandita"

(usun ten i wyzej posta ;p)
Opublikowano

Co ty chcesz od logmena gralem z nim w WarRocka i uwazam ze jest bardzo dobry w tym...

[you] Lubie Cie!

Opublikowano

up: gratuluje, jestes kolejnym, po logmanie i marku na czarnej liscie. Po chuj takie posty?! Mozesz przeciez do jasnej cholery pw napisac :/ Makin, apel nie tylko z mojej strony: wez cos zrob z tym spamem i wpieprzaj ostrzezenia, bo to wytrzymac nie idzie :( (usun ten i wyzej posta ;p)

Opublikowano
up: gratuluje, jestes kolejnym, po logmanie i marku na czarnej liscie. Po chuj takie posty?! Mozesz przeciez do jasnej cholery pw napisac :/ Makin, apel nie tylko z mojej strony: wez cos zrob z tym spamem i wpieprzaj ostrzezenia, bo to wytrzymac nie idzie :( (usun ten i wyzej posta ;p)

jak to pewnie jeden i ten sam frajer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...