Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft - Szukamy Teamu!

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Dostałam przywilej przekazania Wam mam nadzieję dobrej wiadomości, że MPC Forum wzbogaciło się o serwer gry Minecraft!

W związku z tym szukamy teamu, który zająłby się serwerem i wziął go pod swoją opiekę ; ).

Zgłoszenia przyjmujemy w tym temacie, prosimy żebyście dodali swój numer gg jako kontakt oraz krótko (naprawdę krótko xD) opisali swoje doświadczenie z w/w grą.

Szanse ma każdy, szukamy ludzi sumiennych, ambitnych i zorganizowanych. A przede wszystkim takich, którzy nie mają problemów z pracą w grupie.

Zatem do dzieła, palce na klawisze i piszcie zgłoszenia.

Mieszkańcom województw lubelskiego, łódzkiego, podkarpackiego, pomorskiego i śląskiego życzymy udanych ferii.

Tym, którzy jeszcze czekają na dwa tygodnie wolności dużo ciepła. : )

Pozdrawiam w imieniu administracji:

dudsonowa.

1321896841-U198706.png

Legenda
Opublikowano

Z początku byłem w team'ie ale później kokosz umilkł.

Na samym MineCraft'cie znam się b. dobrze.

Sam mam swój serwer na którym gram z kolegami.

Jestem KidModem WoW'a więc na pewno administracja mnie zna.

GG : 8982455, jeśli czegoś brakuję to pisać.

PS. Miłych ferii !

Opublikowano

Ja mogę pomóc w rozwoju serwera. Ogólnie na MineCraft'cie znam się dobrze, gram w niego długo i ogólnie teraz spędzam więcej czasu na Multiplayer, bo Single szczerze mówiąc już mi się znudził. Znam wszystkie przedmioty, receptury, bloki w grze MineCraft, jestem ciągle na bieżąco z aktualnościami i zawsze czekam na nie z niecierpliwością. Czasu nawet mam sporo, a nowym graczom mogę chętnie pomóc.

GG: 11740512

+m+

Btw. Tak nie niszczę budowli oraz nie zabieram graczom przedmiotów. :>

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Minecraft znam na wylot, potrafię pracować w grupie oraz znam się na tematyce serwerów.

Mam dużo czasu na grę, w końcu jestem ze śląska i mam teraz ferie , a na grę mam dużo czasu.

Mam swój serwer hamachi, oraz wiem jak reagować w sprawach oszustów oraz ludzi którzy chcą zepsuć serwer.

Jestem ogarniętą oraz zorganizowaną osobą, potrafię dogadywać się z ludźmi oraz pracować w grupie.

Moje gg: 1064244

Pozdrawiam wszystkich i życzę szalonych ferii.

Opublikowano

Chętnie dołączę do teamu.

Na MineCrafcie znam się dobrze.

Swego czasu grałem z Pau na jego servie.

Jestem moderatorem od kilku miesięcy, więc na pewno nie jest obcym dla administracji.

Potrafię pracować w grupie.

GG: 4392510

Opublikowano

Ja już napisałem bezpośrednio do kokosza na GG..

(nie widziałem tego tematu ;/)

GG - xx

http://www.mpcforum.pl/topic/275322-tutdlstawianie-servera-beta-nohamachi/

Dostałem także kodera... Tak więc postawienie serwera jest dla mnie czymś naprawdę prostym...

Mam 14 lat... Jednak jestem ogarnięty...

Opublikowano

Coś o mnie można zobaczyć w aplikacji:

1. http://www.mpcforum.pl/topic/262478-kidmodviawww-tdk2/page__p__1801710#entry1801710

2. Sporo wolnego czasu.
  3. Stawiałem swój własny serwer więc bez problemu ogarniam silnik tej gry a także potrzebne do niego pluginy.
  4. W minecrafta gram dosyć sporo czasu, opanowałem bardzo dużo wiedzy na temat tej gry.
  5. Posiadam mikrofon, umiem pracować w teamie / grupie. Hmmm, a czy jestem ambitny bądź sumienny myślę że można ocenić po moim zachowaniu na forum bądź po postach/tematach.
  6. Bez większego wysiłku potrafię rozwiązać większość problemów związanych z grą czy też z serwerem.
  7. GG: 1732377

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Coś o mnie:

Jestem miły, umiem się opanować, szybko reaguję, na kompie jestem z 5h dziennie.

Umiem pracować w grupie, mogę nawet tworzyć mapy dla serwera (oczywiście w tworzeniu map jestem średniak).

W MineCrafta gram dopiero 1 tydzień ale wiem już bardzo dużo rzeczy.

Kontakt:

GG: 32330053

Pozdrawiam, Advix

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jeśli chodzi o MineCrafta, doświadczenie mam spore. Zarówno w multi jak i w singlu :P

Chętnie pomogę z serwerem, w końcu MPC musi się rozwijać :D

GG - 10560868

Opublikowano

Dobrze znam się na Minecrafcie, grałem osobiście kilkanaście dobrych i wymarzonych miesięcy.

Budowałem ładne budowle, podstawowe komendy nie są mi obce. Umiem zachować się w grupie, przy ludziach

jak i na serwerze, także ze mną nie byłoby żadnego problemu.

19191724 - gg.

Opublikowano

Przygode z minecraftem zacząłem niedawno.

Umiem, wręcz lubię pracować w grupie, bo samemu, to mi się nudzi i jest smutno ;( :)

Mam poczucie humoru, jestem symatyczny, trudno wyprowadzic mnie z rownowagi.

Jestem odpowiedzialny, sumiennie wykonuję dane mi zadanie :)

Pozdawiam Wszystkich! Wiśnia

09071535498836998897.png

Opublikowano

Gram w Minecrafta w SP dość sporo czasu, w zasadzie gdy była jedynie wersja Alpha.

Dopiero od niedawna zacząłem grać w MP, najpierw w wersji Classic na przeglądarce, a później stworzyłem serwer na wersji Beta 1.1_02.

W grze bardzo dobrze sobie radzę - w wersji classic na sporu serwerach mam rangę Buildera i wyżej. Ogólnie fascynuje mnie ta gra :D.

Co do serwera to mam już lekkie doświadczenie - mam dobrą znajomość komend (wiem że to nieważne ^^).

I najważniejsze: mógłbym pomóc w tworzeniu unikalnej mapy dla MPCForum, ponieważ potrafię dobrze obsługiwać MCEdita.

Kontakt GG: 10103011 albo po prostu na PW napisać, bo na forum siedzę całymi dniami.

Pozdro :D

Opublikowano

co mi szkodzi.

gram w minecrafta dla rozrywki od czasu do czasu od może miesiąca.

umiem pracować w ogarniętym zespole,nie toleruję pracy na odpierdol.

wiek jest wystarczający.

Gadu znacie.

Opublikowano

Naprawdę krótko napiszę o swoich początkach z grą :)

Zacząłem grać w to po tym jak przeglądałem torrenty i nagle zobaczyłem ss i opis. Pomyślałem - Co to k***a jest? Koleś chyba dał nie te ss do opisu... a jednak!

Pobrałem szybko i pomyślałem ,że to kolejny shit lecz nie tym razem... gra wciągneła mnie tak bardzo że już wiele miesięcy przeznaczyłęm na rozwijanie sposobów gry i przelewanie wyobraźni na klocki.

Miałem swój serwer , byłem administratorem na wielu innych od hamachi po dedykowane :)

Mam 19 lat. Umiem przystosować się do warunków pracy w grupie o ile osoby w niej się znajdujące są dosyć kumate i nie trzeba do nich mówić 2 razy.

Kontakt:

GG- 8368257

Skype - DesignOne ( Souler31)

Staram się udzielać w dziale minecraft. Napisałem kilka poradników i dalej się rozwijam.

Chętnie zaoferuje Wam swój wolny czas na rozwijanie serwera.

Opublikowano

nazywam sie kuba mógł bym sie zajac tym serwerem umiem wysluchac ludzi ale nie nawidze jak cos robie a ktos mnie o cos ciagle prosi moje gg 8614498

Opublikowano

co mi szkodzi.

gram w minecrafta dla rozrywki od czasu do czasu od może miesiąca.

umiem pracować w ogarniętym zespole,nie toleruję pracy na odpierdol.

wiek jest wystarczający.

Gadu znacie

KOCHAM SFINIE !

­

Opublikowano

Ale mnie wkurza pisanie

"co mi szkodzi"...

Do pełnej wersji serwera zostało jeszcze trochę czasu. Zastanówcie się, czy na pewno chcecie być w teamie...

Opublikowano

Ja tez oczywiście się zgłaszam

gram w minecrafta od 2 miesięcy

Jestem ogarniętym człowiekiem, dojrzałym i mądrym.

Umiem pracować w zespole.

GG - Ma większość osób z administracji forum ; )

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Ja się zgłaszam. Gram w tą gre 4 dni ale jest super pomimo grafiki nie próbowałem grać na privie ale gra jest prosta a pomiędzy sp a mp nie ma dużej różnicy. GG 3246846 :]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja powiem tak ,że to jest chore.

Nie chce podważać waszych decyzji ,ale to są jakieś dziwne układy.

Widziałem jakie podania panowie pisali.

Nawet po 1 zdaniu.

Chcę spróbować bo co mi szkodzi i umiem w to grać. Pozdro...

No szkoda ,ale taka polityka tu działa.

Opublikowano

Jeśli to jeszcze nie koniec to ja się chciałbym zglosić.

Imie: Daniel

Doświadczenie w minecrafcie.

Umiem wgrywać pluginy, textury, znam wszystkie kombinacje itemków.

Jestem ogarniety i szybko załapie stawianie działek itd.

Mogę poświęcić dużo czasu, jestem gotowy się zaangazować.

Kontakt: 21130185

KOCHAM MINECRAFTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...