Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pare Pytan Dotyczacych Powrotu Do Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Mialem dluga przerwe z metkiem poniewaz zbanowali mi mojego woja 35 lvl niby maly ale mial calkiem niezle eq i teraz kilka pytan:

1. Czy zaczac gre na serwerze na ktorym mam bojowa +9 i konto 40 lvl ( konot robione tylko na dt ) jest to serwer kronos , czy moze doradzicie mi gre na jakims innym serwerze gdzie milo sie gra

2. Poprzednio gralem wojownikiem body , zostac przy nim czy moze zaczac grac iinna postacia ? jesli tak to jaka

3. Jak myslicie w jakim czasie odrobie eq takie jakie mialem na tamtym woju czyli :

buty naszyjnik branza +1,5k hp

rib +9

katna +9

katna +6 nno

zelak +9

smierelna +8

zapraszam do wypowiedzi.

Zbieram +

Opublikowano

1. Nie opłaca się. Jeżeli szybko wbijasz lvl to polecam serwer gdzie małże są drogie. Na Gromo małż po 3kk chodzi.

2. Jeżeli priorytetem jest expienie to ninja dagger, lub w samotności chyba woj lub jak masz dobrą broń to mental.

3. Jak masz laptopa to masz ułatwione zadanie. Na noc wystawiasz FB i zamykasz klapkę. Na rano masz około 15kk (5 małży).

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

ja polecam serwandes zapeirdalaszs wjakis kont odpalasz fishbota na wedce +0 z fartem masz 10malzy czekasz 6godzin i all malze po 6kk pojda jak tak robie nocka 10mlaz czasmi nawet wiecej to masz 60kk + jak wychodze do szkoly na 7godz to tez mam ok 8-10malzy to nastepne 54-60kk to przez jeden dzien urobisz 120kk nie mowie jezeli zaczneisz grac na grunachu s6 tam malz selleisz lajtowo za 8kk ale eq drozsze i gm na inv banuje

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...