Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Hey0 Na Wersji Beta 1.1_02

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, zapomniałem o tym. A teraz mam drugie pytanie, gdy mój kolega wchodzi na server za każdym razem wywala wszystkich jak leci a jak ktoś inny wchodzi to jego wywala. Co mogłem źle zrobić?

(( Disconnected by Server

You loggend in from another lacation ))

@EDIT okej, wszystko już działo

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

EDIT

Witam, z powodu, że nie umiem usunąć tutaj posta (jestem tu nowy i nie wiem jak to się robi, bądź nie ma takiej opcje)

Edytuje go. Już znalazłem odpowiedź na swoje pytanie w "tytule" tego tematu (wersja MineCrafta)

Zbieram +

genimgphp.png

10555.png

18706.png

6833.jpg

6957.jpg

Opublikowano

elo mam problem jak uruchamiam Minecraft_mod.jar to wogule nic sie nie pojawia

Chcesz uruchomić ten plik przed pobraniem minecraft_server.jar, czy po?

Jeśli przed, uruchom server_nogui lub server_noguix64 (w zależności od systemu operacyjnego, 32 czy 64 bitowy)

Jeśli po, uruchom serwer przez plik minecraft_server.jar, bądź plikiem .bat

Zbieram +

genimgphp.png

10555.png

18706.png

6833.jpg

6957.jpg

Opublikowano

@UP

A wrzuciłeś to do appData? Jaki masz system?

wrzucilem ale nie moge stworzyc folderu .minecraft server mam system windows xp 32bitowy.

ej a moze upnij mi ten folder .minecraft server plz

johncena2.jpg
Opublikowano

@UP

Pluginy Ci nie działają...

Lepiej ściągnij nieruszaną paczkę, a nie z moimi ustawieniami, bo ja wszystko sobie pomieszałem, poprzestawiałem i wgl chaos tam straszny jest więc nie wiem jakim cudem mi to działa...

@QooxPL

Załamka, skoro foldera nie potrafisz zrobić... Masz dokładnego tuta, nie będę się 20x powtarzać.

Opublikowano

@UP

Lepiej ściągnij nieruszaną paczkę, a nie z moimi ustawieniami, bo ja wszystko sobie pomieszałem, poprzestawiałem i wgl chaos tam straszny jest więc nie wiem jakim cudem mi to działa...

Ale jak sciagam nieruszana i odpalam Minecraft_mod.jar to sie nic nie dzieje. To spróbuje poprostu pousuwac pluginy i po zmieniac troche ustawienia, moze bedzie dzialac

EDIT:

Usunolem pluginy i w Minecraft_mod.jar juz nie ma bledow ale dalej to samo jak wlanczam minecrafta i serwer

Opublikowano

@UP

@QooxPL

Załamka, skoro foldera nie potrafisz zrobić... Masz dokładnego tuta, nie będę się 20x powtarzać.

udalo mi sie zrobic folder ale nadal minecraft_mod sie nie uruchamia

johncena2.jpg
Opublikowano

Patus nie zmieniłeś IP na swoje w server.properties

@UP

Opisz dokładnie, bo nie wiem o co Ci chodzi

Zrobilem tak jak napisales zrobilem folder o nazwie .miecraft server w appdata wkleilem te pliczki do tego folderu uruchamiam minecraft_mod.jar czekam 5 min i okienko minecraft mod sie nie pokazuje pomoze mi ktos?

johncena2.jpg
Opublikowano

NIE DA SIĘ stworzyć folderu w appdata z kropką na początku, trzeba zrobić gdzie indziej i dopiero wrzucić.Mam ten sam problem.Po za tym jak inni gdy próbuje odpalić minecraft_mod po prostu nic się nie dzieje.Co mam zrobić, chcę jeszcze dziś pograć z kumplami ?

Tak przy okazji - jest nowa wersja 1.2_02.Ten hey0 działa pod nią ?

Opublikowano

Witam!

Pobrałem to i pozmieniałem co trzeba i mi nie działa.

@UP

Łap:

http://www.speedyshare.com/files/26332690/MineCraft_server_up_by_ViruS.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2c1d0df89a4e02f99cf5186485f4e6ef6e4b0770fcb8e761d7ed5d87c0b1d200-1295356344

Pokazuje mi się takie cuś przy zalogowaniu

java.io.UTFDataFormatException:malformed input orund byte tu jakieś loczby np 8,2,10...

Jeślo ktoś wie dlaczego, to proszę o pomoc.

reflinki

Opublikowano

Mam taki problem, iż gdy uruchamiam minecraft_mod.jar to wyświetla mi się

[iNFO] Starting minecraft server version Beta 1.1_02
[WARNING] **** NOT ENOUGH RAM!
[WARNING] To start the server with more ram, launch it as "java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar"
[iNFO] Loading properties
[iNFO] Starting Minecraft server on 5.147.7.212:25565
[sEVERE] Unexpected exception
java.lang.NullPointerException
       at eh.<init>(eh.java:34)
       at net.minecraft.server.MinecraftServer.d(SourceFile:120)
       at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(SourceFile:197)
       at cj.run(SourceFile:490)

, jeśli uruchamiam minecraft_server.jar wyświetla się

[WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? 

Co na to poradzić?

Poza tym jak wchodzę do gry z tymi błędami to wyświetla mi się

java.io.UTFDataFormatException:malformed input around XX

tam gdzie XX to różne liczby są.

PS. Jak można napisać stop skoro to okienko z javy i nie da się wpisać nigdzie nic.

hollssygna.png

Opublikowano

Dostałem bana i nie wiem za co, kolega mi powiedział że za kradzież, pewnie chodziło o ten rozwalony ogródek sąsiada, nie ja go rozwaliłem tylko SkrzydlecikxD !

@edit

Rozdają bany jak ulotki w hipermarkecie. Za nic.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...