Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu Problemy Techniczne

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W ostatnim czasie na naszym serwerze zostało zainstalowanych cała masa zabezpieczeń i usprawnień. Część z nich może nie działać poprawnie... jednak staram się na bieżąco dostosowywać do obciążenia forum. Lekkie problemy w postaci niewczytywania się strony przy wysyłaniu wiadomości, blokada adresów ip powinny być zgłaszane "na żywca" w tym temacie. Proszę o niezgłaszanie problemów z przed kilku godzin, bo pewnie zostały już rozwiązane.

W przypadku blokady adresów ip proszę kontaktować się poprzez PM.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Najgorszym problemem jest to , iż wirtyny sie strasznie wolną wczytują ..

Napisanie tematu lub posta staje sie trudnę ..

klikam napisz post .. ładuje.. ładuje .. ładuje .. i nic ..

klikam 2x i .. jest udało sie .. no ale co .. ?

Mam duble posta ;-|

1354406725-U90533.png

created by me

Legenda
Opublikowano

Mi czasami MPC się poprostu nie wczytuje, klikam na jakiś temat i przenosi mnie w nowe okno ale ładuję się strasznie wolno.

Opublikowano

Jestem zmuszony wchodzić na forum na proxy. Normalnie wszystkie stronki mi działają, tylko nie MPC (w tym też metinforum, helpc). Problem mam od wczoraj, wcześniej wszystko działało. Czy to może być związane z tymi aktualizacjami? Mam jakąś blokadę czy cuś?

To przez IP? Jest sens pisania na PM do Ciebie, kokoszu?

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Zgadzam się z UP'ami strony wczytują sie bardzo wolno i też mam problem z napisaniem posta lub tematu :/ Bo zawsze jest pisany 2x :angry:

Kur** Modek nie usuwaj Mi sygny !!!

A tak wgl. to zbieram minusy ^^

Opublikowano

Jestem zmuszony wchodzić na forum na proxy. Normalnie wszystkie stronki mi działają, tylko nie MPC (w tym też metinforum, helpc). Problem mam od wczoraj, wcześniej wszystko działało. Czy to może być związane z tymi aktualizacjami? Mam jakąś blokadę czy cuś?

Tak śmiało piszcie. Tylko proszę o cierpliwość - w szczególności piszcie zablokowane adresy IP.

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

E tam. Ja problemów nie mam...

:))

Kokoszu... Modlę się o to żeby udało Ci się zabezpieczyć all i wy***** tych metińczyków co Atakują Forum !

#Edit - Moge edytować :)

Opublikowano

Gdy edytuje posta pojawia się wczytywanie i nic ...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze ma ten problem ?

Tak czasami się zdarzy , najlepiej wtedy odświerzyć stonke i kliknąć

jeszcze raz edytuj .

@a co do forum , to już chodzi trochę szybciej

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Tak ja mam taki problem czasami, tak co 3 edit.

I strona strasznie wolno chodzi, reszta stron normalnie.

.

Legenda
Opublikowano

Ja muszę używać proxy tak jak Strepsils, ale mogę edytować.

I pod avatarem zamiast kropek pokazuje mi się "pi" w kwadraciku np. "pi pi pi pi pi "

Ilośc pi jest zgodna z ilością kropek.

Opublikowano

Jam ma takie problemy:

- wolno się MPC wczytuje (reszta normalnie)

- gdy otwieram MPC w kilku kartach to nie wczytuje czasami

- gdy chcę coś otworzyć i w ostatniej chwili zmieniam na inne subforum/ temat to nie wczytuje forum

PS. Nowy skin MPC (Infinite) jest zaje***ty! Świetnie, że samemu można dobrać kolorek, ale logo bym zmienić.

@Edit

Kolejny błąd. Gdy patrzę w kalendarz to wpis jest strasznie rozmazany, a więc i nieczytelny. Dzieje się to na nowym skinie nie wiem jak stare.

1325607230-U48159.gif

Legenda
Opublikowano

Widzę poprawę po tej twojej poprawce. Strony wczytują się tak jak dawniej ,czyli szybciej. A ten nowy skin zajebi*ty

Też tak myślę, szczególnie zmiana koloru, moglibyście poprawić logo na infinte?

Bo nie wygląda szałowo.

@Edit, na infinte w narzędiach adminstracyjnych, brakuje supportu, są tylko raporty.

Opublikowano

ccleanerem lub w msconfig sprawdz autostart i wywal syf(prawdopodobnie też ddosowałeś mpc) i wyślij kokoszowi swoje ip

Opublikowano

Mi tam all ładnie śmiga... ;D

Jak na razie jestem w pełni zadowolony : )

Gdy pojawią mi się problemy to dam znać ^^

18101299.png

Opublikowano

Naprawcie to żeby kidmod mógł sprawdzać za co dostał procenty.

A poza tym chyba wszystko dobrze.

Opublikowano

Chcę powiedzieć, że w chwili obecnej już all śmiga bezproblemowo tak jak up'y piszą, więc moje wcześniejsze powiadomienie jest nieaktualne.

1325607230-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...