Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Wirusy Prosze Nie Usuwajcie Tematu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaczne od tego ze zwaracm sie do was bo ylko tu szybko odpowiadacie i wy jestescie sprawdzeni dotyczy to tez gry w metka chyba rok temu pobralem jakiegos wirusa ale okazalo sie ze dopiero teraz zaczol dzialac jak hce wejs w antyvira to mi go wylancza jak hce zainstalowac to mi wylancza instalacje jak hce pobrac inslacje nową to mi internet wyłącza próbowalem kasperski nod32 avas antivir i norton pytam bi nie moge odpalic nic na kompie mialem iinternet mi sie wiesza a komputer zacina sie jak szlak nie umie sie z tym uporac menedżer zadan wylonczony przez admina nie da sie poprawicc sory za blędy ale sie spiesze bo mi co jakis czas komp pada prosze podjacie cos jakis sposub i prosze o nie usuwanie tematu bardzo prosze

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

no racja a jesli masz jakies wazne rzeczy do sprobuj dac je na pendrive i wrzucic kumplowi na kompa i przeskanowac czy nie ma wirusow i potem zrobic format kompa ;) Jak pomoglem daj +

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

Opublikowano

pobierz progeam ktory oczyszcz system on jest na orginalnej stronie microsfota usuwa robaki rojany itp

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...