Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co zrobic.Chcem stawiac motylka zeby nieraz expil jak mnie nie bedzie.Zeby do party brali nie chcem 1h 2h tylko 2h samo.Zeby malo sp bral.Do party i solo expa

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Opublikowano

Nie ma dobrze. 2h i bow kupę sp ciągną. już nawet bez 1h musisz mieć all skille party żeby być w pt. Bow tak samo... w ogóle jak mamy oceniać postać, jak jest ona niewyfarmiona ? przegrywa z kążdym na każdym polu.

Polecam

2h+pt buffy/cler heale tylko

Bow... nie wiem jak go okroić... sam sobie postać spierniczysz na własną prośbę.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Bez sensu rozwijać u warka tylko 2h.. Traci przez to swój potencjał. A na dodatek przydatność w pt. ;) Jeśli chcesz bowa lub warka, to niestety, musisz się wziąć i pofarmić.

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Zrobie tak teraz pofarmie bowa do ok 200k sp nim sobie bd gral a w miedzy czasie bede wbijam warkiem na farme do kogos i jeszcze 1 dlaczego dostaje dc gdy wlanzcam 2 silka pobiegam po miescie i dc dostaje moze to net mam 512 tylko.

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Opublikowano

Z 200k sp bowkiem to nie zaszalejesz. ;) Jeśli jesteś zainteresowany warkiem, to jestem w posiadaniu jednego ładnego. Jutro wrzucę szczegóły do Black Marketu. :) A wracając do tematu, to jeśli chcesz grać na poważnie, to myślę, że 1kk sp to takie minimum jeśli chodzi o bowa/warka. Inaczej to będziesz "popierdółka, nie gangster". :D

@edit Jeśli chodzi o dc, to spróbuj oba chary przez bota odpalić. Przez samego loadera też często łapię dc po chwili. Uprzedzając ewentualne pytania, tu masz link do odpalenia bota kilka razy:

To jest ukryta treść, proszę

^_^

1295049164-U286654.png