Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ze zmianą e-maila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

No to jeszcze raz Krok po Kroku

Kupiłem Konto od znajomego

dałem mu kaske on mi dał pasy i powiedział że mi zmieni email bo nie może dać bo to nie jego

więc zakceptowałem zmianę on na swoim starym emailu zakceptował ja na swoim nowym

Na stronie już pisze że postac jest na moim nowym emailu i w zakładce zmiana emaila pisze : Potwierdziłeś już swój nowy adres e-mail. Ponowna zmiana możliwa jest dopiero po 7 dniach.

w Czwartek już mineło te 7 dni od zmiany i dlaczego znów tak piszę ?

Chce sprzedać to konto i kupujący nie będzie miał możliwości zmiany

Proszę o Pomoc dam + albo - jak wolicie każdemu za sensowne wypowiedzi

2401477507.png\
Opublikowano

Tak naprawde, to można zmienić po 8,9 dniach, więc jeżeli odczekałem 7 dni, to poczekaj ( Tak jak powiedział 2x UP ) 1 lub 2 dni ;) Też tak miałem

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A jak się nie zmieni napisz do supportu.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Jezeli dalej tak pisze tzn ze e-mail dalej jest nie potwierdzony. Czyli twoj kolega raz w tygodniu anuluje zmiane i znow zmienia e-maila zzeby pisalo ze jest twoj ale tak naprawde trzeba czekac na potwierdzenie. On moze robic to w nieskonczonosc a jedynym sposobem na to jest mozliwsoc wejscia na jego e-mail i usuniecie wiadomosci o mozliwosci anulowania konta. Takich znajomych lepiej nie poznawac bo to kolejny zlodziej ktory chce twojego eq ^^...

Opublikowano

Mirasl ogarnij się poleciały raporty za ten spam odświeżyć temat można po zaledwie Dobie a ty to robisz co 12h trochę pomyśl bo chyba ten temat napisałeś aby wbić 5 postów...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...