Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Keyloggery W Spolszczeniach!

Slowbe86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym imetin na pewno coś było.. Okradziono mnie dzień po tym jak osiągnąłem wszystkie możliwe cele na tym serwerze. Bony na all klasy + abs full 6/7 bony na każdą klase ( nie z isu kupione w grze) Nawet kolesiowi wypadła broń ta nowa z isu co ma 700 dmg i ją miałem full kd wybonowana.. każde na skilla ( ba szaman byłem xD ) w pvp położyłem Majze a on miał eq gma xD i po tym na następny dzień nic na koncie nie było miałem o 30 lvli mniej i na plu ukradziono mi 64 mentala ( wszystko w tym samym dniu ) Więc to raczej prawda a tych keyach.. a w tym ich nowym cliencie umieścili nie widzialnego keya ( można go wsadzić wszędzie. Do root do plików dll itp..) Nie polecam odpalać czegoś co wygląda dziwnie i usuwać jeśli widać że tak jak w kliencie imetin metin2up.exe startował razem ze startem systemu xD. Zawsze sprawdzajcie czy w procesach nie ma czegoś dziwnego przy starcie systemu i jak włączycie coś a nic się nie pojawi !

Heh

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak macie keye ściągnijcie spybot ion wszystko wam usunie

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

kurr, to juz wiem czemu wczoraj nie moglem wejsc na moje konto, mysle moze zle wpisuje, ale dzisiaj juz wiem ze mnie haknil ;/ i smocza+9 i rib+9 poszedl sie j&ebac

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Właśnie usunąłem clienta Imetin2.

Pobrałem Spybot.

Przeskanowałem, usunął mi to dziadostwo.

Pozmieniałem e-maile i hasła do nich.

I konta bezpieczne ;>

Nic nie zostało skradzione a "TEAM złodziei IMETIN" może mnie pocałować w dupę.

A autor tematu za uratowanie mojego konta dotaje + i 5 ;>

sygnature.png

Opublikowano

Ja tam zawsze od kogos sciagam spolszczenia i nigdy jeszcze nie okradli mnie a pozatym jakby w tym jakis key byl to na 100% jakis antywir by to wykryl

Opublikowano

prawda to napewno w tym jest .... ja tez stracilem postac na PL z EQ ....

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Niestety, myślałem, że mnie to nie dotyczy - a jednak...

Przeczytałem dokładnie topic i zainteresowałem się tą sprawą na moim komputerze... Wynik??? Na dysku głównym odnalazłem plik co prawda z rozszerzeniem .txt o nazwie "log(i).py.txt" lub coś podobnego (kto wie, czy ten plik nie był uploadowany przez jakiś zewnętrzny program). Otworzyłem i plik ten od razu wydał mi się jakiś straaasznie długi... Dokładnie doczytałem i ku mojemu zdziwieniu - zamieszczone były tam moje loginy i hasła które używałem do logowań na różnych serwerach (nawet PL!!!!) oraz coś co mnie bardzo zdziwiło - Status postaci czyli m.in. jakie mam aktywne bonusy z IS umieszczenie skili - dosłownie wszystko! Oczywiście wszystkie clienty priv serwerów oraz takie pliki "log" natychmiast zostały usunięte z mojego komputera (dla pewności programami do trwałego usuwania danych!).

Dlatego przestrzegam was, a zarazem radzę nie pobierać spolszczeń z niewiadomego źródła, nie robić je jakimiś programami itp.

Jeśli ktoś przeczytał mój post dla pewności również powinien poszukać dobrze ukrytych plików z logami!! Szczególnie foldery systemowe i główny katalog systemu!

Pozdrawiam i myślę, że nikt więcej po przeczytaniu tego tematu nie straci swojego konta!

@Jako Tut, Poradnik proszę moda o podklejenie tego tematu, aby każdy się z nim zapoznał... (A mod - zamknął i usunął zbędny spam)

Opublikowano

Możliwe, ale ja i tak nie gram na P. Więc ja napewno nie mam:).

PS, muszą byc niewykrywalne. Pewnie PacketReaver najnowszy.

beznazwy1in.jpg

Sygna by EmpioS

Opublikowano

Jeżeli chodzi o "keyloggery" to po internecie zdziwilibyście ile ich się roi.

Osobiście najszybciej wykrywającym AV(anty vir) jest Avast - i osobiścię go używam i polecam.

Przed ściągnięciem zawszę radzę zrobić skana(dla mniej kumatych trzeba pierw wypakować plik z winrara) jeżeli skanujesz sam plik w win-rar ,to nic nie da.

Jeżeli winrar jest zabezpieczony hasłem,nie wykryję nam wirusa - a tak naprawdę on jest.

Odradzam ściągania czegokolwiek z hasłem na winrarze ,jeżeli nie jesteśmy tego pewni.

Opublikowano

Ja ogólnie nie robię spolszczeń i także ich nie używam lecz tutaj umieszczam mój tut na temat robienia własnych spolszczeń.

http://www.mpcforum.pl/topic/276164-tut-jak-zrobic-spolszczenie/page__p__1906316#entry1906316

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

mi zajumali przed chwila na exandrosie boga +9 kd +4 fms +9 8um kd +3 do pvp rib 32 sr +9 kd potwora smierci +4 lwia tarcze +9 10 na ludzi 10 na blok ciosow 10 na mistykow nno w 5katnej +4 ebo +9 3 sloty zelak +9 z 2 % na zwierzeta

Exandros

Lv. 76 Mały

warriorm61.png

Opublikowano

To co robimy petycje i zglaszamy na policje??

Bo sprawa wymkla sie z pod kontroli,okradaja konta na PL'u i na wlasnym serwerze.

Nie ma chyba wyboru,zdecydujcie sami

sstwc.jpg

Opublikowano

Podajcie dokładną nazwę pliku i gdzie znajdę ten plik ja szukałem wszędzie i nie znalazłem a straciłem eq warte coś około 3kkk :/

@ Netrodal O co chodzi z tą petycją mamy sami ją po podpisywać i zgłosić nasze zdanie o tym co robią na policję??

Jeśli to przez te spolszczenia to mój brat grał w kilka privów między innymi Cavalos ( czy jakoś tak ) ArcticaMT2 ExtremeS2 Metin5 Avalon czy tam aqua nie wiem nie grałem na tych privach i nie znam dokładnych nazw.

Jeśli gracie na tych privach to radzę wam pousuwać te shity ze swojego komputera!

Ja z 3 dni temu jak tutaj wbiłem w ten temat to chciałem wyśmiać autora ale widzę , że to prawda!

+ dla założyciela tematu i 5..

Oby więcej ludzi nie wpadło w to jak my ...

Pozdrawiam Mały

Exandros

Lv. 76 Mały

warriorm61.png

Opublikowano

@up sluchaj ... Nikt ci go nie poda ... bo mozesz miec zamiar wklejenia tam swojego e-maila i wiesz ...

Opublikowano

Ta. Mnie ani razu nie hacknęli a jakoś ściągałem te spolszczenia i grałem na tych servach.

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

@UP Dla nich to tylko kwestia czasu...

Oczywiście, że sprawa powinna być zgłoszona do jakiś organów ścigania, bo KRADZIEŻ nie powinna mieć miejsca! A więc jeśli dokładnie wiecie, który z privów takie coś wprowadził do spolszczenia to radzę ostrzec HA serwera i zgłosić sprawę na policję.

Opublikowano

Dzieki za info:)

Ja robie sobie sam spolszczenie ale nei zawsze jest latwo :( Czasem musze sciagnac kogos ...

Umiem znalezc IP gorzej z tymi portami :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...