Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno]Minecraft

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę założyć konto na Paypalu, tylko nie wiem czy po rejestracji nie trzeba potwierdzić wpłaceniem na konto kaski, jak potwierdzić założenie konta na paypalu? Tylko na emailu czy trzeba coś zapłacić?

A teraz do gry, dowiedziałem się, że beta to tak jak alpha więc alphy na allegro nie ma po co kupować jeżeli beta to to samo tylko inna wersja, aktualizacje są za darmo wyczytałem. (do bety oczywiście)

Aha i ile trzeba mieć lat żeby na paypalu konto założyć? Jakby co tata może zrobić xD A właśnie prosiłbym aby ktoś wytłumaczył co i jak, jak kupić minecrafta (NIE CHCE PORADNIKA Z MYCRAFT.PL! czytałem go ale nie mam odp na jedno pytanie)

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Musisz mieć 13 lat ponieważ tyle wymaga się do założenia konta junior w banku. Jak posiadasz takowe to zakładasz konto zgodnie z poleceniami wpisując prawdziwe dane. Musisz posiadać 14.99 ojro co w przeliczniku paya da ponad 60 złotych.

Wchodzisz na minecraft.net i tak w premium buy. Wchodzisz na pay pal i logujesz się na konto. Klikasz zapłać i czekasz chwilkę.

Lepiej niech Ci tata konto zrobi :)

Konto na pay pal trzeba aktywować z e-maila :)

Opublikowano

Minecraft Alpha=Beta

Konto Alpha≠Beta

Wersja jest ta sama, z tą różnicą, że konta z Alphy mają darmowe aktualizacje, a z Bety płatne (chodzi tu chyba o dopłatę po wyjściu pełnej wersji gry).

//Zakaz gifów-Dektored

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli dobrze zrozumiałem to Alpha od Bety różni się tym , że po wyjściu pełnej wersji gry trzeba dodatkowo płacić? Jeśli tak to trochę kicha. Na allegro konto alpha chodzi po 200zł i jest tylko jeden sprzedawca( konto beta około 65 + koszt po wyjściu pełnej wersji). Czy można kupić lub ściągnąć( niekoniecznie legalnie :P) , by zawsze mieć świeże łatki(nie płacąc dodatkowo) , jednocześnie mieszcząc się w około 70 zł?

Opublikowano

Nie prawda. Kupując betę masz darmowy dostęp do pełnej wersji.

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano

Posiadacze wersji alpha maja za darmo wszystkie łatki i oficjalne dodatki (to nie to samo co patche), jeśli kupisz beta, to tylko patche będziesz miał za free. Co do finalnej wersji, że później będziesz musiał dopłacić to bzdura. Gra zaktualizuje się tak samo jak zwykle :). Pozatym, niewiadomo czy Notch wogóle wyda jakieś dodatki, a jeśli będziesz chciał grać na singlu to nie przeszkodzi ci pobrać je scrackowane. Druga rzecz - będą one kosztowały max. parę euro (1-5), i nie jest pewne czy będą dostępne w trybie multi.

Zbieram + i - :)

Nie dojedziesz do konca ;>.

Dalej, dalej ^^

Jeszcze sie nie znudziles?

Naprawde wkurzajacy z ciebie koles.

Pewnie czekasz na niespodzianke ;).

Jeszcze troche...

Kolejna minuta z zycia innych ludzi <evil>.

Opublikowano

Dzieki Sopelek , bardzo pomogłeś. Mam zamiar grać raczej offline ( jakoś nie widze wspólnego budowania z innymi) , pogrzebałem trochę w internecie i znalazłem wersję 1.2_02 :D Jeszcze tylko 1 pytanie. Gdy odpalam minecrafta moge go zpatchować. Czy coś się stanie gdy na scrackowanej wersji będę go patchował automatycznie? Mam nadzieje , że nie zapuka do mnie pan w niebieskim mundurku , by sprawdzić legalność oprogramowania :P

Opublikowano

@UP

Dlaczego miał by to robić?

Choćby i nawet, to wszystkie scrackowane gry są nielegalne, tak jak Windows.

Temat zamykam, jest odkopany i rozwiązany.

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...