Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OlympusMt2[Pl][No-Hamachi]

Slither

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer off ??? wchodze w spol i nie trybi :/

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

mam kamer moda ;] ale co ma do tego kamer mod??

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

ja mam blad tez macie ??

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

off czy on !!???

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

Uwaga : mysql_connect () [ function.mysql-connect ]: Nie można połączyć się z serwerem MySQL w '93 .105.250.100 "(10060) w D: \ xampp \ htdocs \ config.php on line 16

B d podczas 章 章 czenia z baz danych

Fehlermeldung: Nie można połączyć się z serwerem MySQL w '93 .105.250.100 "(10060)

weźcie się ogranijcie od 5 dni nie ma serwa , żeby sobie porgrać tylko jakieś niedorobione tureckie , gdzie wchodzi 5% na ludzi

Modki to dźiffki

Opublikowano

Z tego co widze nawet gdy bym chciał zagrać to nie zagram. Pliki kozakkox to wku**** oczywiscie po to są by ich używać ale ja ich poprostu nie lubie

25[+]

50[+]

100[+]

150[+]

200[-]

Walnij - nic cie to nie kosztuje mi pomaga :)

Opublikowano

a teraz ja wsadzę tutaj swoje 5 groszy i nie będzie to nic miłego

otóż powiem tyle takie serwery są bez sensu! wchodzisz na początek dostajesz 84 czy 86 lvl kupujesz hwanga tasak robisz bony i co dalej?

bijesz sie przez 15 min .. event? 1 event i serwerowi mówimy Bye bye wejdzie jakiś leszczyk włączy GM mode albo rozrzuci yangi

dzieci dostaną załamania nerwowego i bardzo dobrze takie serwery się nudzą po 15 minutach gry po co robic takie bezsensowne serwery?

taki serwer stoi max tydzien.

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

Zbieram - !

Opublikowano

reje off....

Nick : ZdzisiekHard

Królestwo : Shinsoo

Gildia : Hot

Level : 96

Serwer : Celestial-World

Czas gry : 1 dzien

Opublikowano

Co prawda na serwie nie grałem, ale patrząc po handlarzach już mi się nie podoba. Tak jak mówi AlanTHC, od kiedy pojawiły się te pliki serwerowe to powstaje coraz więcej takich samych serwerów. Takie pvp co na start 85 lvl. Na początku mi się podobały takie serwery bo nie lubię hardów (jak chce hard to ide na PL, przynajmniej jak coś osiągnę to mam pewność że nikt serwera nie zhackuje itp. a z privami to różnie). Teraz powstało za dużo takich samych serwerów i już na takich jak ten nie gram. Ogólnie to najlepszy według mnie serwer prywatny na jakim ja grałem to był FKYT2. Był to serwer 4FUN/PVP, ale trzeba było expić i zarabiać kasę żeby coś mieć. Oczywiście nie mozolne expienie i zarabianie tylko takie "sprytne". Lubie jak na serwie są hwangi albo przynajmniej stalki i surka w m1 ale nie takie tanie. Na fkyt2 nie wszyscy mieli hwangi. Bo kosztowały jak pamiętam 40kk. Miały go tylko te osoby które zarobiły i te które wiedzieły o pewnym bugu na kase (np. ja).Ale takie serwery już nie wrócą, bo każdy chce mieć MAKSYMALNIE łatwo czyli 99lvl, 999kk, pro elo eq na start. Ups troche odbiegłem od tematu. Tak czy siak jak ktoś przeczytał mój wywód i się ze mną zgadza to proszę o +, a jak się nie zgadza to niech nie stawia nic.

reflink - zakaz umieszczania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...