Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update...

morfox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam następujacy problem otóż kiedyś grałem w Warrocka i chcialbym zacząc od nowa w związku z tym ściągnąłem Gamers First LIVE (niewiedząc że mam go na dysku)

kiedyś poprzez niego ściągnąłem instalację gry a następnie ją skasowałem i od tamtej chwili w gamers first LIVE przy Warrocku wyświetla się Napis PLAY gdy go nacisnę nic się nie pojawia bo nie ma w ogóle warrocka na dysku.

Probowałem ściągnąc instalację i udało się ale przy update nagle wszystko jest OK tylko że nie mogę klicknąć Start Game bo jest białe...

Mam Windows Vista x64bit home premium

Z góry Dziękuję jeśli ktoś ma szybki upload to proszę aby zauploadował np na speady share

Będą ++++ oraz 5!!

Opublikowano

Wystarczy chęci ;p

13. Nie możesz kliknąć Game Start?

Jeśli zastosowałeś metodę na ten problem polegającą na autoup HS i w dalszym ciągu nic nie działa

to jest to punkt dla Ciebie. Nie trzeba robić reinstalki i tracić czas.

Wystarczy podmienić pliki WR_Updater i WR_Launcher.

W tym celu napiszcie do mnie na pw. Za chwilę powinniście uzyskać odpowiedź.

Nie wstawiam linka do dowloadu bo K2 jest obecnie nadgorliwa i zbyt często upy robi.

Linki były by nieaktualne po jednym dniu.

Masz w takim razie upa plików ode mnie :)

Down

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

W razie gdyby sposob wyzej nie zadzialal bo niektorym pomaga niektorym nie to cofnij patcha i bedzie ok.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...