Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Epickie itemy na Metin2.PL

altairr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego UP: Zastanów co chcesz osiągnąć, postać i renomę w grze? Umrzesz sobie np. na raka, a gracze o tym niewiedzą, nikomu nie będzie przykro. Czy nie lepiej osiągnąć coś w życiu? Przeżyć to życie tak, aby potem nie żałować ani jednej chwili z jego trwania.

Myślisz, że nabicie 99 lvl'a da ci przyjemność? Jak na następny dzień GF upadnie i cały 'dorobek' twoich kilku lat zniknie. I co wtedy?

Dopiero wtedy sobie uświadomisz, że to jest nic nie warte.

Opublikowano

@bartus

Po to abyś o tym pisał...

@Topic

Co z tego, że wymyślają jakieś nowości, dla graczy z dużym lvl, skoro inne sprawy są nieogarniętę, jakbym zaczął tu wymieniać, to bym książkę napisał...

Teraz jeszcze ktoś zaczyna grać, dla tych głupich itemów od 1 lvl to musi wbić ten lvl, zrobić jakieś eq, i wydać sporo kasy (bez Allegro się nie obędzie)..

PL schodzi na psy.

A ceny nadal w górę.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Po wprowadzeniu tych nowych hełmów i butów metin dla małych lvl`i stanie się nudny i głupi iż nic nie będą z tego miały....

Zbieram +/- ;D

Woj Mental lv 63 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 38 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 55+ Ban Kronos

Woj Mental lv 48 Ban Kronos

Ninja Dagger lv 34+ Obecnie Off Syriusz

Wojownik Mental lv 75+ On Kronos

Opublikowano

Metek się rozwija i ok. Ale by mieć te itemki wbij najpierw 75 lev. A poza tym, te ceny na Pl-u są tak masakryczne, że szkoda gadać.

Mam nadzieję, że dzieci neo się cieszą, z tego, że zminusowały prawie wszystkie odpowiedzi.

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak jak tu wszyscy pisali globalny serwer Metin2 idzie do przodu szkoda tylko ze te zbroje moby i bizuterie widzialem na privach rok temu. Jako tak wielka firma mogli by zrobic cos oryginalnego a nie kopiuj wklej.

Opublikowano

Tak jak tu wszyscy pisali globalny serwer Metin2 idzie do przodu szkoda tylko ze te zbroje moby i bizuterie widzialem na privach rok temu. Jako tak wielka firma mogli by zrobic cos oryginalnego a nie kopiuj wklej.

Patrz na daty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...