Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Metin 2

didxelas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh mógłby ktoś dać linka do dobrze działającego bota bo czytam i czytam aż się pogubiłem tyle linków :/ Z góry dzięki

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Opublikowano

Siema wszystkim!

Nie ogarniam trochę ściągania hacków ze strony www.zerogamers.com więc wyświetla mi się instrukcja żeby kliknąć na obrazek poniżej blablabla. Klikam na obrazek ściągam to co tam muszę ściągnąć, instaluję, włączam od nowa Firefoxa I DUPA. Dalej mi nie chce ściągać :/

HEJ!! Żyje tutaj ktoś, ostatnio nikt nie pisze.

Opublikowano

Dajcie jakiegoś normalnego linka na speedyshare albo gdzies gdzie nie trzeba czekać,bo się już wk***am,piszecie jakieś bzdety a jeden z kolesi prosił o rehosta na coś innego,ale nikt tak owego nie zrobił,więc jeżeli chcecie pomóc to weźcie wrzućcie na jednego linka 10 botów,każdy jakiś inny i będzie super :/

P.S

Dajecie jakieś noobskie,niemieckie stronki co w każdym linku są trojany,robaki itp.

Opublikowano

No racja, można by skompletować powiedzmy 5 botów do Metina 2 spakować je w WinRarze i wrzucić np. na speedyshare lub inne. Bo te niemieckie to po 1. nie działają na polskich serwerach, a po 2 w większości są to keyloggery.

• Dodaj nową pozycję...