Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatnie Pożegnanie - Poglądy Wolnego Człowieka

RaterR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucam drugi raz - Admini w akcjie tchórzostwa usunęli poprzedni. Czego innego można było się spodziewać? w końcu jesteśmy na MPC :)

Witam!

"Problemy Technicznie" występujące przez dwa ostatnie dni uniemożliwiły mi wrzucenia tego wcześniej.

Po pierwsze: Doszły mnie słuchy, iż Kokosz głównie oskarża mnie o miniony atak DDoS. Błąd, drogi kokoszku. To niestety, nie ja. Mam lepsze rzeczy do roboty niż przyspieszanie upadku mpc. Przejdę do części dalszej, a zacznę od wygłoszenia swojej opinii o forum stronie MPCForum.pl

1. Cytuję Kokosza: "Kiedyś pisałem już o tym ... przypomnę : na forum nie ma demokracji, nie ma swobody wypowiedzi i wolności słowa.(...)" Źródło: MPCleaks.pl

Cały cytat jest przeczeniem definicji forum. Forum to miejsce, gdzie swobodnie można wygłosić własne zdanie lub pogląd na jakiś temat. Kojarzycie cytat "no sąd sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie"? w wersji mpc "no pogląd poglądem, ale tylko to co my chcemy lub co jest wygodne dla nas". Krócej dla niekumatych: Nie ma Wolności Słowa i Swobody Wypowiedzi? Nie ma Forum!

2. Sprawa IdoruHoshi. Wg. regulaminu każdy chętny na kidmoda musi złożyć aplikację w odpowiednim dziale. Przez dwa tygodnie z rzędu razem z kolegą monitorowaliśmy stan modów i kidmodów MPC działających w Metinie oraz dział aplikacji. Chcieliśmy po prostu więcej wiedzieć na temat każdego z kidmodów. Okazało się, że IdoruHoshi dostała kidmoda bez składania aplikacji. Ponadto, wystarczyło, że jest znajomą Mounthainsa. I tutaj rodzi się pytanie: jak doszło do złamania regulaminu przez ADMINISTRATORA? Czy IdoruHoshi zapłaciła za kidmoda? Jak? Chciałbym usłyszeć wyjaśnienia w tej sprawie: forum to dobro wspólne, zadbajmy o nie.

3. Sprawa CreatiVe'a. Okres testowy trwa 60-62 dni (dwa miesiące - źródło: temat podwieszony w subforum "Aplikacje na Kidmoderatorów"). CreatiVe dostał moda po 14 dniach. Czyżby kolejna wpłata na konto? Kolejna kompromitacja ze strony Administratorów forum.

4. Wy, drogie dzieci. Niektórzy z Was mnie poprą, inni będą bronić kokosza i adminów z myślą o korzyściach. Otóż: FAIL! Żadnych korzyści z tego mieć nie będziecie (no, chyba że pieniążki polecą na konto ;) ).

5. Akcja "MPC Sponsor". Akcja fajna. Rozumiem kokoszu, że byłeś w trudnej sytuacji materialnej, a płatność za odsłony strony głównej mpc przyniosła niewiele zysków. Uruchomienie usługi - OK, pomysł fajny, gold member za pieniążki. Bardzo fajnie. Zamknięcie pomysłu - FAIL. Wiele osób czekało do określonej daty, aż dostaną pieniążki od rodziców (w tym ja) i będą mogli zasponsorować forum, od którego są uzależnieni. Akurat akcję zakończyłeś w ten dzień, kiedy miałem iść na pocztę. Moim zdaniem akcja powinna być cały czas otwarta - płatność nie jest przymusowa, kto chce, ten wpłaci te cholerne 10zł za które równie dobrze może sobie kupić paczkę papierosów lub parę piwek i napierdolić się jak dzika świnia. Proste? Proste.

6. Odnośnie sprawy z Global Moderatorami (źródło - mpcleaks.pl). Cytuję Mounthainsa (wypowiedź do meth0d): "Powiedz mi co zrobisz w tym RoM. Żeby mnie zauważyli wziąłem kiedyś na barki super zasyfiony dział Call od Duty. Siedząc w dziale i wchodząc do pogaduszek nie masz szans zabłysnąć."

Mounthains do meth0da

"Latasz po forach i marudzisz zamiast coś robić. Schitti aktualnie ma 5,8k akcji. Ty 352. Spoko. "

Powiedz mi Mou, co różni gracza RoM od gracza Metin2? Stopień uzależnienia od gry? Ja wiem, że meth0da i schittiego różniła jedna prosta rzecz: meth0d uczciwie pracował na swoją rangę. I pracuje dalej. Schittset natomiast moim kosztem wspiął się wyżej. (Opis sytuacji:

W wakacje 2010 pracowałem jako kidmoderator metina. Codziennie wstawałem o godz 6:30-7 rano i zaczynałem czyścić dział przed wizytą pierwszych userów. Schittset natomiast wstawał koło godziny 10, czasem 9, gdy cały dział był sprzątnięty przeze mnie. Całą moją harówkę przypisywał sobie. Czy tak robi człowiek reprezentujący JAKIKOLWIEK poziom? Nie.

)

Każdy dział powinien być równy wobec siebie. Moderator powinien być oceniany pod względem starań i czasu, który spędza na forum. Nie wg. jakichśtam akcji. Liczy się też wkład. Czy zrobienie głupiej listy tutoriali do metina, której nie raczył nawet update'ować jest jakimś superekstrahipermegazajebistym wkładem w forum? Nie. Fail.

7. Awantura o maila, który wysłał jeden z administratorów. Kokoszu, pisałeś jakieś niezrozumiałe rzeczy. Powiedz mi, kto normalny ma czas i pieniądze na opłacenie prawnika i rozprawy w sądzie? 99.9% polaków po wejściu na maila przegląda tylko i wyłącznie nagłówki wiadomości. Potem klika "zaznacz wszystkie nieprzeczytane" i klika "Usuń". Wiadomość zostanie usunięta zanim ten typo zdąży ogarnąć, że nie zaznaczył głupiego checkboxa z textem mówiącego, że to i to. Cała ta sprawa jest ŚMIESZNIEJSZA niż Benny Hill, "Wielka przygoda Pee Wee Hermana" lub "Jaś Fasola".

8. Odnośnie ataku DDoS. Powtórzę jeszcze raz: Nie ja za tym stoję. Być może znam tego, kto Was zaatakował, być może nie znam. Winnych poszukacie sami. Dlaczego? Cytuję Kokosza z tematu z permem mojego konta: "bo mogę". Powodzenia. Osobiście wobec akcji jestem neutralny. Mam gdzieś kiedy upadnie forum: czy będzie to teraz z powodu ataku, czy jutro z powodu neo, a może pojutrze dzięki administratorom.

9. Sprawa z Evenye. Nie miałem rangi, ale staję za Sanuyemem. Na utworzenie działu to właśnie ADMINISTRACJA wyraziła zgodę. To ADMINISTRACJA utworzyła dział. My nie powinniśmy ponosić odpowiedzialności za WASZE błędy. W przeciwieństwie do EvoniS - my wystartowaliśmy z tygodniowym opóźnieniem. Evonis zapowiadał start na Nowy Rok, tj. 1.01.2011r. Dzisiaj mamy 12 stycznia (za 2 dni minie dwa tygodnie) i jakiegoś dzikiego klienta do serwera, który prawdopodobnie nie wystartuje. Rangi poleciały Joaquinowi i Sanuyemowi od razu. Merkon dopiero niedawno stracił rangę - przy czym spadł o jedno oczko w dół. Z tego co było wynika zależność:

Jo Pho i Sanuyem: Moderatorzy -> Out

Merkon: Global Mod -> Mod Metin2

Jeśli Merkon spadł o jedno oczko w dół to zależność powinna wyglądać tak:

Jo Pho i Sanuyem: Mod Metin2 -> KidMod Metin2

Czyli zgodnie z hierarchią rang:

KidMod->Mod->Glob->Adm

Odnośnie zachowań administratorów/modów/kidów:

1. Mounthains: pozdro, na prawdę, słownictwo wyborne. Wyzywa userów, spamuje jakimiś nieśmiesznymi żartami lub postami typu "zamykam", "warn", "perm" itd. Zwykły user już dawno dostał by od tego wielkiego koksa +5% do statusu za co? za to samo, co robi owy Admin.

2. Kokosz - osobiście nic do Ciebie nie mam. Bardziej mogę się przyczepić do tego, co robisz z forum. Brak wolności słowa na mpc nie czyni z niego forum, tylko zwykłą stronkę w internecie (o czym pisałem wcześniej). Dostrzegłem to dosyć niedawno, może byłem zbyt ciemny, żeby to dostrzec wcześniej. Nie wiem. Idziemy dalej. Wiem, że starasz się jak najlepiej dla MPC. Ale przesadzasz w szczegółach. Traktujesz nas jak swoich poddanych. Gdy któryś się zbuntuje - permik, papa, machamy łapkami na pożegnanie, machamy. Jak zbytnio się narazi - ban na IP ;), czyli to, co zapewne dostanę jak przestanę używać proxy, a dalej będę buszować po forum w poszukiwaniu kolejnych FAILi. Tyle odnośnie tego, co robisz z forum.

3. Schittset - taaak, powiedziałbym więcej, niż już powiedziałem, ale jestem osobą na tyle kulturalną, że tego nie zrobię.

The Edge Of The Earth

Projekt serwera Metin2, który tworzyłem zostaje zawieszony. Jeśli kiedykolwiek powstanie - userzy MPC będą mieli zablokowaną możliwość gry, a także będą banowani na serwerze. Dlaczego? A dlaczego wrzucaliście Teamowi Evenye? Brak szacunku do mnie? Brak szacunku do Was z mojej strony.

Gwoli zakończenia:

Kokoszu, tutaj prośba do Ciebie: kulturalnie i grzecznie proszę o usunięcie moich tutoriali z MPCForum. Z góry dziękuję.

Kiedy wrócę na forum? Nie wiem, ale cały czas będę Was podglądał z proxy. Do przyjaciół - dzięki za wsparcie. Teamowi Evenye - dzięki za wsparcie i za mile spędzony czas, dzięki że mogłem się czegoś nauczyć :) Pomimo, że Sanuyem nie dał obiecywanych pieniążków :( Dzięki wielkie za długie pogawędki na skypie, niekiedy do północy, dzięki Endymion za Twoje Faile na skype :D.

Do wrogów :

fuck-you.jpg

z tej bitwy wychodzę z podniesioną w górę ręką. Wygrałem z nałogiem. Nie narkotyk, nie Metin2, nie papierosy i nie wódka. MPC.

PS: Proszę o niezamykanie i o nieusuwanie tematu.

PS2: Blok na IP niewiele Wam da. Przełączając neta na laptopa dostaję inne IP ;)

PS3: Dlaczego wrzucam 2 raz? Chcę, aby jak najwięcej osób zaczęło działać w stronę zmiany strony MPCForum.pl.

PS4: Ten temat to nie płacz po utracie konta. Swoje konto mam głęboko w dupie. Jedyna rzecz związana z MPC, której żałuje to czas, który spędziłem na stronie. Tyle czasu w plecy...

Opublikowano

Jesteś nieprzeciętnie głupi ...

Schittset - Metin2 - 07.07.2010, --> 09.09.2010 --> moderator

JachuPL - Metin2- 01.08.2010, 18.08.2010r --> koniec kariery

meth0d - Runes of Magic - 01.05.2010, 23.05.2010 --> . koniec kariery, 03.07.2010r. -> 03.09.2010 - koniec kariery, 20.09.2010 --> moderator

Czego ty chcesz ?

Wbijasz tutaj i ryczysz, bo nie masz życia ...

Ogarnij się ;>

beznazwy3e.png

Opublikowano

Dziwi mnie to że, jednak usunęli, nawet po tym, jak powiedziałeś że i tak wrzucisz to jeszcze raz

Niestety, ale to że się źle dzieje widzą wszyscy zainteresowani, w ogóle nie wiedziałem o tym że dudsonowa ma admina, co jest dla mnie totalnym przegięciem - dobrze że zdąrzyłem odejść wcześniej...

Admin, który jest zarejestrowany na mpc od troche ponad pół roku, a jednemu userowi odmówili kidmoda, ponieważ: "jednak trochę za krótko jesteś na forum [...]"

Równi i równiejsi :)

Znając życie usuną jeszcze raz, mimo że znowu admini wiedzą o tym, że temat zostanie napisany jeszcze raz...

16435562.jpg
Opublikowano
Jesteś nieprzeciętnie głupi ...

Cytat

Schittset - Metin2 - 07.07.2010, --> 09.09.2010 --> moderator

JachuPL - Metin2- 01.08.2010, 18.08.2010r --> koniec kariery

meth0d - Runes of Magic - 01.05.2010, 23.05.2010 --> . koniec kariery, 03.07.2010r. -> 03.09.2010 - koniec kariery, 20.09.2010 --> moderator

Czego ty chcesz ?

Wbijasz tutaj i ryczysz, bo nie masz życia ...

Ogarnij się ;>

on wyraża opinie.

zabronisz?

czy ma być wszystko :

tak , tak. ??

Opublikowano
Manipulacja - w psychologii oraz socjologii to celowo inspirowana interakcja społeczna mająca na celu oszukanie osoby lub grupy ludzi, aby skłonić je do działania sprzecznego z ich dobrem, interesem. Zazwyczaj osoba lub grupa ludzi poddana manipulacji nie jest świadoma środków, przy użyciu których wywierany jest wpływ. Autor manipulacji dąży zwykle do osiągnięcia korzyści osobistych, ekonomicznych lub politycznych kosztem poddawanych niej osób.

Sami się dymyślcie o kim mówie jeżeli to dodaje...

Jak połowa userów ,mam w dupie MPC ,chcę tylko czity :)

Brutalna prawda.

Bikałs Lajf is Brutal and fóll of zasadzkach ,usually kopas w dupas

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo IdoruHoshi został zdegradowany.

Dziwi mnie to że, jednak usunęli, nawet po tym, jak powiedziałeś że i tak wrzucisz to jeszcze raz

Niestety, ale to że się źle dzieje widzą wszyscy zainteresowani, w ogóle nie wiedziałem o tym że dudsonowa ma admina, co jest dla mnie totalnym przegięciem - dobrze że zdąrzyłem odejść wcześniej...

Admin, który jest zarejestrowany na mpc od troche ponad pół roku, a jednemu userowi odmówili kidmoda, ponieważ: "jednak trochę za krótko jesteś na forum [...]"

Równi i równiejsi :)

Znając życie usuną jeszcze raz, mimo że znowu admini wiedzą o tym, że temat zostanie napisany jeszcze raz...

Także nie rozumiem dlaczego dudsonowa została administratorem, chociaż nawet rok nie minął, ale nie będę w to wnikał bo to nie moja sprawa.

Ale, jak to się mówi user user'owi nie równy.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Weteran
Opublikowano
Sami się dymyślcie o kim mówie jeżeli to dodaje...

Jak połowa userów ,mam w dupie MPC ,chcę tylko czity

Brutalna prawda.

Bikałs Lajf is Brutal and fóll of zasadzkach ,usually kopas w dupas

Polowa userow?

jakies 8/10 (osiem dziesiatych) forum chce tylko czitow , bugow i tyle.

@topic

zaraz i tak usuna , nie chce mi sie czytac , mam w nosie forum zagladam tylko do dzialu ''xbox''

nie wiem co mnie tknelo zeby wejsc w pogaduszki ale tak bywa ,forum schodzi na psy i tyle.

: s

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Tak jest w tym dużo racji i zgodze się z tobą :)... Jeżeli upadnie to ch** z tym i mam to w du*** głęboko, ale szkoda mi będzie tylko czasu poświęconego na przeglądanie tematów itp...

Opublikowano

Piszesz w ciekawy sposób, aż się wkręciłem. Z tą wolnością słowa może być różnie, kwadratowo i podłużnie - jednak przyznam Ci rację, że forum to miejsce gdzie można wyrażać swoje zdanie i ludzie mają w pełni do tego prawo, a regulamin może jedynie likwidować pewne kwestie. np poruszanie określonych tematów. Na dobrą sprawę wszędzie możesz wyrażać swoje zdanie tylko trzeba robić to w kulturalny sposób.

card.png

Opublikowano

Racja z Idoru . Ale Creative dostał szybciej bo trzeba było zatkać luke bo prawie żadnego moda w metinie nie było .

Opublikowano

@2X UP

Tak masz rację zgodzę się z tobą :)... Młody powiedz szczerze - jesteś długo na forum i widzisz te przekręty prawda? Dudsonowa po prostu zrobiła gałke i dlatego admina dostała (-,-)...

@Topic

Czekać, aż wejdzie adm i wyjebie temat -_-...

Opublikowano
Tak masz rację zgodzę się z tobą :)... Młody powiedz szczerze - jesteś długo na forum i widzisz te przekręty prawda? Dudsonowa po prostu zrobiła gałke i dlatego admina dostała (-,-)...

No i co z tego, dostała tego admina i już nikt tego nie zmieni. Jak chcesz to możesz spróbować "zrobić gałke" i może dostaniesz tego admina.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano
9. Sprawa z Evenye. Nie miałem rangi, ale staję za Sanuyemem. Na utworzenie działu to właśnie ADMINISTRACJA wyraziła zgodę. To ADMINISTRACJA utworzyła dział. My nie powinniśmy ponosić odpowiedzialności za WASZE błędy. W przeciwieństwie do EvoniS - my wystartowaliśmy z tygodniowym opóźnieniem. Evonis zapowiadał start na Nowy Rok, tj. 1.01.2011r. Dzisiaj mamy 12 stycznia (za 2 dni minie dwa tygodnie) i jakiegoś dzikiego klienta do serwera, który prawdopodobnie nie wystartuje. Rangi poleciały Joaquinowi i Sanuyemowi od razu. Merkon dopiero niedawno stracił rangę - przy czym spadł o jedno oczko w dół. Z tego co było wynika zależność:

Jo Pho i Sanuyem: Moderatorzy -> Out

Merkon: Global Mod -> Mod Metin2

Juz ci pisalem... Wystartowaliscie z tygodniowym opoznieniem i co pokazaliscie? 2 miesiace robienia a serwer stoi tydzien? Powiedz jakim prawem osoba ktora nie potrafi postawic serwera zarzuca cos innym ludziom ktorym zapewne sie uda osiagnac to czego Evenye nie osiagnelo. Pozniej byl placz '' otworzylismy bo gracze nalegali '' co do Evonisu to tez gracze nalegaja ale jak widac team evonisu ma duzo wiecej w glowie i wie co ma zrobic i na kiedy ma zrobic i nie bedzie sluchac badolen dzieci ktore chca poprostu sobie pograc teraz bo jak jutro to zal nie? Otworzyliscie serwer i wina na graczy ze to przez nich. Pozniej wylacziliscie serwer ale jak widac w teamie powstala klotnia bo jak sie bierze pierwszych lepszych na serwer ktorzy jeszcze nie dojrzali do powaznych rozmow i po pierwszej lepszej klotni zaczynaja plakac i mowia '' odchodze '' to pozdro 600. Bede sie smial jak przyjdzie jeszcze czas w ktorym sam wejdziesz na evonis i bedziesz pisac '' kto podexpi? ''.

Co do innych spraw to jeden z kolegow wyzej napisal ze czasem brakuje kogos i trzeba podjac jakas decyzje szybciej. Jezeli to ty bys dostal GM-a to zapewne bys nie pisal o tym ze ktos dostal szybciej a ktos wcale nie dostal. Jezeli te osoby zostaly przyjete szybciej to najwidoczniej byl powod a ty nalezysz do ludzi ktorzy '' zazdroszcza '' innym ich osiagniec. Piszesz ze wstawales o 6:30 zeby czyscic spam na forum ale w rekrutacji nie ma nigdzie napisane ze trzeba wstawac o tej porze i pokazywac jakim jest sie no-lajfem.

Jeszcze cos? To wal smialo w cialo.

Opublikowano

Tak jestem długo na forum, pełniłem funkcję admina i jest też taka zasada, że jeśli admin coś postanowi to tak jest dlatego też nie kwestionuje decyzji chłopaków. To oni decydują o przyszłości forum oraz o tym jakich ludzi obsadzać na konkretne stanowiska. Wiem też o tym, że jeśli jest osoba która wyróżnia się z tłumu może wskoczyć na odpowiednią pozycję bez formalności. Chodzi o to że jeśli widać w kimś potencjał to dajemy mu pole do popisu, ponieważ ona pcha forum do przodu. Czy decyzje są dobre czy też złe oceniają to sami użytkownicy. Jak najbardziej możecie wyrażać swoje opinie tylko nie wywalajcie gał jeśli ktoś wam usuwa tematy, statusy jeśli obrażacie inne osoby. Można się sprzeciwić lecz trzeba to sensownie uargumentować. Jaki jest sens wyzywania kogoś od najgorszych? To jak się tutaj wypowiadamy świadczy o nas samych i w pewnym sensie odzwierciedla naszą osobowość. Reprezentujmy dobry poziom, nie skaczmy sobie do gardeł i nie obrażajmy.

card.png

Opublikowano

Zazdrościcie ? Zgłoście się na kida, wykonujcie pracę, a może i wy się dostaniecie na admina, a nie odpierdalacie karakany gdy macie kida.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

To może i ja dodam swoje dwa zdania. Nie będę wchodził z butami w tematy o których pojęcia nie mam. Twoje zdanie szanuje, od samego początku do Waszego serwera nic nie miałem i całą akcję starałem się wspomagać. Jedna rzecz w Twojej wypowiedzi mi się tylko nie podoba - premiera EvoniS. Przez plotki i zbieg okoliczności ktoś podał sobie jakąś datę z kosmosu i przez to ktoś wmawia nam teraz niedotrzymanie terminu. Powtarzam to jeszcze raz - żadnej daty nie ma i nie będzie. Serwer powstanie (a prace ciągle trwają, ale serwer to nie tylko serwer, potrzeba też strony, zabezpieczeń itp) w czasie najbliższym. Co do Evenye poznałem drugą stronę medalu i w związku z tym co się stało możecie i tak pogratulować sobie tego czego dokonaliście w tak krótkim czasie. Mieliście pecha bo inaczej opisać się tego nie da. Pozdrawiam

f.png

Opublikowano

Tak jestem długo na forum, pełniłem funkcję admina i jest też taka zasada, że jeśli admin coś postanowi to tak jest dlatego też nie kwestionuje decyzji chłopaków. To oni decydują o przyszłości forum oraz o tym jakich ludzi obsadzać na konkretne stanowiska. Wiem też o tym, że jeśli jest osoba która wyróżnia się z tłumu może wskoczyć na odpowiednią pozycję bez formalności. Chodzi o to że jeśli widać w kimś potencjał to dajemy mu pole do popisu, ponieważ ona pcha forum do przodu. Czy decyzje są dobre czy też złe oceniają to sami użytkownicy. Jak najbardziej możecie wyrażać swoje opinie tylko nie wywalajcie gał jeśli ktoś wam usuwa tematy, statusy jeśli obrażacie inne osoby. Można się sprzeciwić lecz trzeba to sensownie uargumentować. Jaki jest sens wyzywania kogoś od najgorszych? To jak się tutaj wypowiadamy świadczy o nas samych i w pewnym sensie odzwierciedla naszą osobowość. Reprezentujmy dobry poziom, nie skaczmy sobie do gardeł i nie obrażajmy.

Zgadzam sie w pelni. Podskakiwanie sobie do gardlem czy tzw. "kozaczenie" na forum to nic trudnego ale to tylko ukazuje wasz iloraz inteligencji...

Choc mam jedno odmiene zdanie: Otoz decyzje administratorow mozna zakwestionowac ale nalezy to zrobic w kulturalny sposob przez normalan rozmowe, a nie tak jak niktorzy tekstami "haha to chyba jakis zart"...

Pozdrawiam: Mike

Opublikowano

a nie tak jak niktorzy tekstami "haha to chyba jakis zart"...

Jak po ledwo 7 miesiącach ktoś, kto się wybił cyckami zostaje administratorem to to jest CHYBA jakiś żart.

Opublikowano

Zazdrościcie ? Zgłoście się na kida, wykonujcie pracę, a może i wy się dostaniecie na admina, a nie odpierdalacie karakany gdy macie kida.

Tak tak i po 9 miesiącach od rejestracji zostaniesz administratorem ? Jednego usera nie dopuścili po roku bycia na tym forum i wypowiadania się w dziale, na który kandydował, ponieważ jak już wcześniej napisałem "za krótko jest na forum"

Życzę powodzenia

Kolejna sprawa

Sama nazwa mpc - oznacza że forum jest o cheatach, co oznacza że Administrator MUSI posiadać obszerną wiedzę o cheatach (z tego co widzę Dudsonowa jest najbardziej aktywna w dziale galerie, który jest tylko dodatkiem do "naszego" forum), bo jeżeli jej nie ma, to chyba coś jest nie tak - prawda?

Ps. Do dudsonowej

Ja do Ciebie nic nie mam, nie znam Cie, nie wiem kim jesteś

Nie potępiam twojej osoby, tylko decyzje, które spowodowały że jesteś adminem, ponieważ jest to paranoja

16435562.jpg
Opublikowano

Najpierw CFPS, teraz MPC, nieprzerwana komedia trwa hahaha :D

Pierdolicie głupoty. Nie wiem kim jest dudsonowa, ale z twarzy to jakiś brzydal. Nie wiem za co ma admina, ale ktoś kto pisze że za cycki chyba oszalał - odrazu widać, że ma paskudne.

Opublikowano

Nie wiem za co ma admina, ale ktoś kto pisze że za cycki chyba oszalał - odrazu widać, że ma paskudne.

Wyjdź na dwór. Kobiety to nie tylko aktorki porno.

Opublikowano

Szmychel czy jak tam, staram się trzymać jakiś poziom ale powiem Ci wprost - weź wypierdalaj.

Będzie się tu udzielał gościu który nie dość że jest skretyniałym dzieciakiem to jeszcze siedzi na forum półtora miesiąca.

Na prawdę, musisz znać całą historię forum!

Mike

+1

"Prawda jest tylko jedna i jest to moja prawda"

Co do awansu dudsonowej - to nic osobistego.

Mówicie że to zazdrość, zawiść czy jakieś beznadziejne hejtowanie.

Mówcie tak dalej.

Wg. mnie, za szybko, bez zasłużenia.

I tyle.

@UP

On tylko tam widział kobiete, to co się dziwić.

Hip-Hop nie umarł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...