Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zbroje Na Metin2Mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że admin nawet nie dał możliwości odpisania w moim temacie, zamknął go, uważając, że ostatnia odpowiedź jest trafna. Choć i tak nie jest, "pomagający", że tak to nazwę, bo w prawdzie nic nie pomógł był pewien swej odpowiedzi w 100%. "Na pewno mam zepsute pliki PC.eix i PC.epk", otóż nie mam, bo sprawdzałem nie raz, nie dwa podmieniać różne odpowiadające za tekstury pliki i nic nie pomagało. Skopiowałem pliki PC z koreańskiego, działającego mi w pełni Metina, tak samo polskiego i to samo. Tyle, że zmieniał się kolor zbroi z błękitnego, raczej niebieskiego na szary.

Teraz apelacja do admina, który zamknął temat nie dający szansy już w nim się więcej udzielić.

Wiedz, że nie zamyka się tematów, które są ciągle poruszane. Dlaczego nie zamknąłeś innego tematu, który był poradnikiem i narobił się tam spam, lecz mój, w którym prosiłem o pomoc? Zastanawia mnie teraz reakcja ów admina na ten tekst. Możesz dawać %, bo swego zdania nie zmienię i uważam za niestosowne zamknięcie mojego tematu.

Jeżeli ktoś będzie tak miły i jest w stanie mi pomóc, link do starego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/274781-problemzbroje-na-metin2mod/