Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym ze nie łączy mi sie z serverem i to jest co jakiś czas jakby mi Administrator sieci Zablokował Proxy

grałem kilka miesięcy w Rusro nie miałem takiego czegoś zero a jak wróciłem na zszc MAM to z powrotem i to jest tak gdzieś na 2 Tyg

Później jest dobrze i znów Blokada WTF

Czy Server wysyła jakiś Chu.. dane ? czy może wchodzenie przez Proxy bota to Powoduje

A co się dzieje dokładnie włączam Loadera wszytko tak jak ma być i cały czas jest ramka silka na pulpicie i tak może być przez cały dzień

a jak w końcu mi wejdzie do Panelu silka tam gdzie sie daje pasy i sie loguje naciskam Enter po kilku sekundach już mi sie nie łączy z serverem Nie wiem o Co biega proszę o pomoc

Internet mam Radiowy 2 mb w dzień w nocy do 8 mb

Mój komp

RAm 4 GB

procek AMD athlon II x4 640 Processor 3 GB = 12 GB

Karta NIVIDIA GeForce GT 220

dysk 1000GB

cooltext570762601.png
Opublikowano

Problem polega na tym ze nie łączy mi sie z serverem i to jest co jakiś czas jakby mi Administrator sieci Zablokował Proxy

grałem kilka miesięcy w Rusro nie miałem takiego czegoś zero a jak wróciłem na zszc MAM to z powrotem i to jest tak gdzieś na 2 Tyg

Później jest dobrze i znów Blokada WTF

Czy Server wysyła jakiś Chu.. dane ? czy może wchodzenie przez Proxy bota to Powoduje

A co się dzieje dokładnie włączam Loadera wszytko tak jak ma być i cały czas jest ramka silka na pulpicie i tak może być przez cały dzień

a jak w końcu mi wejdzie do Panelu silka tam gdzie sie daje pasy i sie loguje naciskam Enter po kilku sekundach już mi sie nie łączy z serverem Nie wiem o Co biega proszę o pomoc

Internet mam Radiowy 2 mb w dzień w nocy do 8 mb

Mój komp

RAm 4 GB

procek AMD athlon II x4 640 Processor 3 GB = 12 GB

Karta NIVIDIA GeForce GT 220

dysk 1000GB

zrób formata

Fornication Under Consent of the King =)

Opublikowano

Skoro masz internet radiowy, to to jest sprawca całego zamieszania. Sprawdź czy masz takie problemy po 24. ;) Jestem pewien, że będzie wszystko dobrze chodzić. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Wyjascie ci to krotko i zwiezle.

Radiowka korzysta z fal ktore docieraja do uslugodawcy i spowrotem do ciebie. W dzien wystepuja zaklucenia i ci rozlacza neta, w twoim przypadku tak jest (sila z jaka dociera sygnal jest zalezny od odleglosci od uslugodawcy- im blizej tym silniejsza sila sygnalu i ci mniej przerywa). Po 24 niema wogule zaklocen dlatego wszystko ci chodzi. Najlepszym rozwiazaniem jest przejscie na internet kablowy lub wbijanie tylko poznymi wieczorami :P Oto cala filozofia :P

Pzdr

Zielak

@ 300 post [DONE] :D

Opublikowano

Odświeżyłeś. :) A już wcześniej wszystko zostało wyjaśnione na PM. :) Zamykam.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...