Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwal Sie Twoimy Wynikami W Zombie :)

hubi1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Za około miesiąc,Dział call of duty Black Ops był by zaspamowany wiadomosciami,tematami na temat ,,Jak daleko zaszedłem w zombie"

Więc postanowiłem otworzyć temat

Gdzie zaszliście w zombie.

Wzór będzie taki:

Minimum 10 runda,
Dozwolone cheaty oprócz GodMode,
Platforma:

A więc do dzieła ja zaczne

Chiałbym się pochwalić gdzie doszedłem w zombie z 2 kolegami z 2 gralem do okolo 25 rundy a potem gralem z 1 do (dowiesz sie jak lookniesz ss'a) rundy :)

Używalismy tylko ammocheata.

Oto screenshot podziwiajcie.

http://img156.imageshack.us/i/blackopszombie.png/

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Jak sądzę - w ręku trzymasz Sally i coś tam? Tzn. te z wybuchającymi pociskami? Nie jest to wielkie osiągnięcie przeżyć tyle rund z taką bronią. <_<

Za bardzo nie masz się czym chwalić. Aczkolwiek w 3 graczy... Też łatwo, jeśli oni też mają "wybuchowe" bronie...

Ja doszedłem do 21 rundy, z dwoma "doświadczonymi" graczami i 1 nieszczęściem nieumiejącym kupić broni. :D

Bez żadnych cheatów. Just skill & strategy. ;)

SS'a nie posiadam, bo wtedy raczej nie myślałem o takich błahostkach. :D

Btw. z Infinite Ammo doszedłem do 30 rundy we 3. Ale bez takich broni.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Ja z kolegami doszedłem do 52 rundy na inf ammo, dalej nam się nie chciało :D

SS wsatwię jak tylko znajdę.

Edit: Więżąc czy nie ale grałem z takimi pro"sami, że aż 3 osoby padły na początku 19 rundy, został 1, z guwnianą mpl'ką i pomyśleć że przetrwał!

aqcu39P.png
Opublikowano

sam do 9 bez cheatów cudem !!!

z 2 średnio zaawansowanymi i nie słuchającymi się graczami do 19 gdzie w 19 fali każdego reanimowałem co najmniej 4 razy -.-:)

no i mój rekord z jakimś potwornym frag-erem 25 runda i tych 2 średnio zaawansowanych w 25 ledwo z pomocą działka opędzaliśmy się od zombiaków xD

screenów nie zrobiłem niestety ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Astvill do 37 rundy tez nie latwo dosjc i jeden gracz to nie rozwalal zombie tylko w nie wbiegal i nic nie robic caly czas go reanimowalismy do 20 rundy i potem zaczal jakos grac ;)

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Wstawiajcie za każdym razem screena (z ekranu po naciśnięciu "TAB"), bo każdy może napisać, że doszedł do którejś tam rundy ;]

Opublikowano

Dalej nam się nie chciało ;]

hahayp.png

@EDIT

Kino Der Toten i fail internetu -.-

zombiee.png

Opublikowano

Taa? To cóż mam zrobić, gdybym mój niepowtarzalny rekord, wynoszący np. powiedzmy... 40 rund ustanowił z miesiąc przed powstaniem tego tematu?

I nie wpadło mi do głowy zrobienie SS?

Opublikowano

"dalej wam się nie chciało" bo staliście na stole bez amunicji i z noża zombiee trudno już giną na tej fali -.- jak stoisz na stole to nie jest gra i 34 fala to nie problem.

Dlaczego wiem że staliście na stole? bo narazie tylko na "five" można takiego buga wykorzystać i to nie jest prawdziwy wynik oszukujesz samego siebie a nie nas -.-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

"dalej wam się nie chciało" bo staliście na stole bez amunicji i z noża zombiee trudno już giną na tej fali -.- jak stoisz na stole to nie jest gra i 34 fala to nie problem.

Dlaczego wiem że staliście na stole? bo narazie tylko na "five" można takiego buga wykorzystać i to nie jest prawdziwy wynik oszukujesz samego siebie a nie nas -.-

Nie, nie stalismy caly czas na stole ;)Max 5 runda

Opublikowano

Ja z kolegami do 34

Ammo Chack

Platforma:PC

Doszliśmy do 34 z ammo hackiem z 4kolegami Prawie na 24 padliśmy bo sam zostałem ;P

SS nie mam sorka ;[ Na kino der Toten nie staliśmy na tej campie tam na srodku żeby nie bylo ;p

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

max 5 runda wytrzymaliście nie wchodząc na stół chyba ;p nie ważne jak zajebisty bardzo jesteś bez ammo hacka a tylko ten jest w online we 2 nie dacie rady dalej dojść niż 26-28 runda bo wtedy nawet ciągłe jeżdżenie windą nic wam nie da i zombiaki dopadną was xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

ja najdalej doszedlem do 14 z kumplem gralismy we 2 na kino der toten bez zadnych hackow ani niczego , czysty skill :D

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Opublikowano

Nie najniższy ping, bo ja np. mam w Ping Test 15ms, a nigdy nie byłem hostem, ze względu na 10kB/s uploadu. :>

To czy będziesz hostem, zależy od prędkości twojego uploadu.

Oczywiście - to kto jest hostem poznaje się zazwyczaj (czasem zdarzają się wyjątki) po najniższym pingu. :D

Opublikowano

ostatnio doszlem sam do 17 na ammo hacku na kino der toten

Czas na Black Ops'a

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

Pomogłem? Daj + , nie pomogłem , nie badź sknera , też daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...