Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Warrockiem

dasi122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Razor130 zrobil temat z problemami z Warrock tu masz 2 pkt tego tematu

2. Wybierasz GAME START ... i nic?

KOMUNIKAT

Brak komunikatu. Gra się nie poprostu nie włącza

Cóż za zdziwienie ogarnia nas gdy po kliknięciu GAME START gra nie startuje.. W tym przypadku wina leży po stronie HackShielda.

Musi on najpierw sprawdzić czy nie doczepiają się do gry jakieś obce biblioteki dll czyli tzn. cheaty, a następnie włącza się gra.

Chyba oczywistym jest że, jeśli pominiemy ten krok nie dostaniemy się do gry.

A ) Nie róbcie jednak reinstalki, jak radzi lwia część userów. Wystarczy ręcznie zaktualizować HS.

x: / War Rock / data / HShield / Update / autoup (uruchom jako administrator) / Start Update

LUB

* Start / Wyszukaj / Pliki i foldery / autoup ... a potem postępujemy tak jak wyżej

@Edit tylko czcionkę pogrubiłem by lepiej się czytało...

beznazwy3zt.png

userbarcopy.png

Piszę Poprawnie Po Polsku ||

1286652807-U198706.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

a możecie mi jeszcze powiedziec czemu mi sie warrock wylancza. gram sobie pare minut potem warrock sie wylancza do systemu albo wyskakuje bład 10140 jak gram i wtedy wyrzuca mnie do miejsca logowania po czym gra sie wylancza. Czasem też takie występują problemy jak na screenach. proszę o pmoc!! Daje plusy!!

post-56778-0-64747100-1294914611_thumb.jpg

post-56778-0-25048600-1294914625_thumb.jpg

post-56778-0-23258200-1294914642_thumb.jpg

Opublikowano

nie mam problemu z internetem więc czego sie tak dzieje? net mi sie na 100% nie rozłancza bo jak gra mi sie wylaczy zawsze spr neta i jest połaczony(neta mam z neti) i zawsze wyłanczam neta włanczam spowrotem no laduje gre i czekam az znowu mnie wyzuci. prosze o pomoc

Opublikowano

Pierwszy screen dotyczy wykrycia jakiegoś nielegalnego oprogramowania ingerującego w grę.

Czasami wywala wtedy błąd Connection Terminated, a nie Abnormal Gameplay.

Screen drugi to po prostu bug. Ostatnio często za nic kikuje i daje "bana" na 1 minutę ;p

Screen trzeci pojawia się jak konto zawiśnie na serwerze. Wtedy trzeba poczekać z 5-10 minut i spróbować się zalogować.

Jeśli to nie pomoże, to trzeba czekać na kikanie z serwa w czwartek.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

co do pierwszego screena może to byc od jakiegos procesu??

Wczesniej przewaznie tak bylo, ale od wprowadzenia G1 Live czy jak to sie tam zwie nic nie wiadomo..

Neume pisal o niej, ze ma spatchowany ten blad z szarym przyciskiem Game Start i pare innych poprawek, a tu okazuje sie, ze wcale tak nie jest.

Polecam stare instalki mniej klopotu z nimi : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

czyli znajezc jakas stara instalke warrocka i zainstalowac?? mam jeszcze jedem problem z gra!!! gram sobie obojestnie na jakiej planszy i niewidze moich graczy. Przewaznie jest to jefen gracz. Myślę że może to byc wina sterowników od grafy. Ale niestety nie ma na necie sterów od grafy do mojego lapka( ati radeon xpress 1100). i jeszcze jedno doszło mi: zawsze grałem na małych mapach czyli CQC ale niedawno weszłem na duże typu marien itp i wyskoczyło mi takie cosik(connection will be terminated because of an abnormal gameplay). proszę odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...