Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Metin2.Pl Onyks Fms+9 Sr 56

dddaad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby jeszcze wlazło np. 15 ludzi 20 diabły i 20 DT O_O

ProUser a gówno wie.

Zobacz na nazwę , to nie jest jakiś durny priv gdzie wchodzą maks bony-.-.

Z tego co wiem to na PL'u maks to 10 ludzi , a Ty pierdolisz (za przeproszeniem) , że 15.. n/c.

@topic

FMS zaje..fajny , wbic go do +9 (tak wiem , czytałem ile bodzi już poszło , ale z porównaniu z niektórymi to i tak mała sumka) i można by expic nim nawet do końca (później może jakiś zatruciak z śr 30/35+).

Opublikowano

Pierwszy raz widzę fms z takimi średnimi :O

Nawet na privie się z takim czymś nie spotkałem.

Yo!

Opublikowano

ProUser a gówno wie.

Zobacz na nazwę , to nie jest jakiś durny priv gdzie wchodzą maks bony-.-.

Z tego co wiem to na PL'u maks to 10 ludzi , a Ty pierdolisz (za przeproszeniem) , że 15.. n/c.

Eh może sie po prostu pomylił, a ty od razu wskakujesz na niego :huh:

@topic

Zaje*ista kosiara ^.^

Można by z taką chodzić do 99lv. albo do czasu kiedy się znajdzie 35śr. zatrury :P

Opublikowano

up

-_-

Słaby??

Słaby to ty jesteś taki fms nie leży w m1 i nie jest ich 100 na servie chyba najlepszy fms na servie

Opublikowano

FMS rządzi ^^ jeszcze jak by wbiło tak z 10na trupki to juz ymm najlepszy fms z wszystkich servow^^ Koleś miał big farta, rozwala besta a tutaj fms sr 56, nawet nie wiedziale ze takie srednie dropia<lol2> , sklepy całe zappełnione fmsa tylko zaden 20sr +nie jest ^^ GZ dla posiadacza tego fmsa : D.

@up.

Jeśli Ci dropnoł ten fms sr 50to czemu SSa nie zrobiles, 50sr to tez duzy skarb, zapewne na globalu nie miales fmsa sr 20 nawet, a co dopiero 50.

Ja osobiscie posiadalem fmsa +8 sr 39 z 2KD+4 , poszlo na niego 30bodzi i doszedl do +4, po czym byłem juz tak wkurwiony ze spalilem go u kowala, ale cuż potem dorwalem sr 36 tylko ze z kd+3 ^^

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

To powiem tak ;)

Gram z nim na serwie :> jinno ;)

FMS był palony duuzo razy ;) wydał już 2kkk+ na ulepszenie i +8 :)

Jego nick :: w... rwiony ^^ nie podam ;D

Jeśli chodzi o dmg to na +0 bez kd schodziły po 2-3k :)

@EDIT

Ktoś tam napisał, że za trute sr 35? hahahaHAAHA!!! Typki mu truty+9 kd+4 sr 39-44 dawali :>

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

nice fms wiem że taki to kosi na pewno bo sam mam na Kronos fms 41% sr z 2x kd +4 lvl mam 42 a w pvp jade ziomkow z 55+ :) a co dopiero takie sr

63267013141802528481.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...