Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na serwerze 4 i chcialbym zalozyc klub ale nie wiem ile mnie to bedzie kosztowac , jak jest z liga i w ogole. Moze mi ktos pomoc?? Np. Opowiedziec na pytanie ile potrzeba na rozbudowe stadionu i czy moge to robic stopniowo np. ja robie jakis wklad przyjmuje zawodnikow i oni cos wplacaja i buduje dalej, jak jest z inwestorami co oni daja itp. Bardzo bede wdzieczny za pomoc.

Opublikowano

Powiem krótko. Wchodzisz w kluby i tam jest ile kosztuje założenie klubu. Ligę możesz dostać jeśli zgłosisz drużynę a potem weźmiesz zamień klub z jakimś klubem co ma 3 walkowery. Na rozbudowe stadionu potrzeba trochę więcej kasy tj. 20 inwestorów po 500mlnów = 10kkk, i na resztę rozbudowy przeznaczyć chyba z 3-4kkk. Zawodnicy mogą dobrowolnie wpłacać do budżetu pieniądze, a pensje możesz im nie wypłacać jeśli jesteście bez ligi. Wszystkie rozbudowy stadionu zwiększają dochód ;) Po rozbudowaniu całości dochód wynosi około 800mlnów za mecz. Mam nadzieje, że pomogłem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...