Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Grota V3 - Beta !

I am Perfection

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co widać na screenach na forum to to jest ostatnia komnata jako V3. na stronie bety także jest napisane że to ostatnia komnata.

Opublikowano

godzina 9:12 a tu nadal reje off <_< pisali ze od 14 czyli juz od 00:00 powini wlączyc ale na stronie pisze chyba ze od 7:00 ale jak widac nie wlaczają :)

Opublikowano

Z cytatu CrazyVamp wynika że ta grota to jednak będzie tylko komnata ze smokiem, jak na koreańcu. Więc może i zwiększą max lv, ale w v3 będzie tylko smok z obstawą, tam się raczej nie poexpi

link do pliku:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=6444820#post6444820"]http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=6444820#post6444820

Opublikowano

narescie;D oby doblokowali exp na 127lv ;D

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano
Drodzy Gracze,

dzisiaj opowiem Wam o nowych przedmiotach, które zostaną wprowadzone razem z trzecim poziomem Groty Wygnańców. Przedmioty te na pewno spodobają się graczom, których postacie osiągnęły wysokie poziomy. Do gry zostaną dodane nowe hełmy (na poziom 60 oraz 80), nowe buty (poziom 65+), oraz bardzo długo wyczekiwane ZBROJE EPICKIE!

Zanim zaczniesz czytać dalej, mam dla Ciebie ważną informację:

rejestracja na http://beta.metin2.com jest już OTWARTA!

Nowe hełmy będzie można zdobyć w Grocie Wygnańców (serwer testowy), więc informacje o ich statystykach niech pozostaną owiane tajemnicą - jeżeli ktoś jest ciekawy, niech spróbuje zdobyć je samodzielnie.

Większość z Was na pewno zna już system ulepszania broni epickich. Tak samo ulepszane będą epickie buty i epickie zbroje. Do ich wytworzenia potrzebne będą przedmioty +9 i kilka specjalnych "ulepszaczy". Oczywiście, za ulepszanie nowych epickich przedmiotów odpowiedzialny będzie NPC Seon-Pyeong.

Do wytworzenia nowych przedmiotów epickich niezbędne będą Łuski Smoka oraz Szpony Smoka, które wypadają tylko ze Smoka. W związku z tym, osoby chcące zdobyć nowe wyposażenie będą musiały pokonać tego potężnego potwora! Poniżej prezentuję listę przedmiotów potrzebnych do wytworzenia epickiej zbroi ("nowe" polskie nazwy mogą ulec zmianie):

Zbroja Z Czarnej Stali+9 + 3x Łuska Smoka + 4x Szpon Smoka + 200.000 Yang -> Zbroja z Nieb. Stali+0.

Ubranie Czarn. Wiatru+9 + 3x Łuska Smoka + 4x Szpon Smoka + 200.000 Yang -> Ubranie Nieb. Smoka+0.

Zbr. Płyt. Czar. Magii+9 + 3x Łuska Smoka + 4x Szpon Smoka + 200.000 Yang -> Zbroja Płytowa Smoka+0.

Czarna Szata+9 + 3x Łuska Smoka + 4x Szpon Smoka + 200.000 Yang -> Smocza Szata+0.

Oczywiście, system ulepszania epickich butów będzie polegać na tym samym. Niezbędny będzie przedmiot +9 oraz Łuski i Szpony Smoka. Standardowo, ulepszanie będzie możliwe u NPC Seon-Pyeong (nazwy nowych butów są po angielsku):

Ekstazyjne Buty+9 + 2x Łuska Smoka + 3x Szpon Smoka + 125.000 Yang -> Euphoria Shoes+0.

Deszczowe Buty+9 + 2 Łuska Smoka + 3x Szpon Smoka + 125.000 Yang -> Glory Boots+0.

Buty Feniksa+9 + 2x Łuska Smoka + 3x Szpon Smoka + 125.000 Yang -> Quilin Shoes+0.

Buty Ognistego Ptaka+9 + 2x Łuska Smoka + 3x Szpon Smoka + 125.000 Yang -> King Fisher Shoes+0.

Pewnie nie interesują Was nowe nazwy, a statystyki, prawda?! No więc zdradzę Wam kilka szczegółów:

Euphoria Shoes: wymagany poziom to od 65 (+0) do 75 (+9). Dodatkowy bonus: Szybkość Zaklęcia.

Nimbus Shoes: wymagany poziom to od 65 (+0) do 75 (+9). Dodatkowy bonus: Szansa na uniknięcie Strzały.

Quilin Shoes: wymagany poziom to od 65 (+0) do 75 (+9). Dodatkowy bonus: Szansa na blok ciosów.

King Fisher Shoes: wymagany poziom to od 65 (+0) do 75 (+9). Dodatkowy bonus: Obrona.

A teraz coś naprawdę wyjątkowego - statystyki ZBROI EPICKICH:

tabelkay.png

armor_epic_1.jpgarmor_epic_2.jpgarmor_epic_3.jpgarmor_epic_4.jpg

źródło:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=6450707#post6450707

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

ja pierdziele teraz z pl zrobia priva tęsknie za starymi czasami metka ^^ .. ; / chcociaz te nowe zbroje nie sa zle ^^

Opublikowano

musze nowe rzeczy wprowadzac zeby bylo do czego dazyc... stare czasy omg.. ogarnij sie ziomek... ja czekam na nowy server wtedy sie bedzie dziala.. ja sadze ze jakos z tym v3 wprowadza nowy server na ferie ;]

zbyt duża sygna

Opublikowano

@ up no masz racje .. xdd bylo minelo a tera jest coraz wiecej mozliwosci xdd tylko trzeba wbic 99 lv zeby osiagnac szczyt ^^ ( i jeszce pewnie wprowadza 120 lv co mi akurat nie przeszkadza xdd dluzsza gra , moze jeszce nowe questy za tym ^^ )

Opublikowano

Już się zarejestrowałem i nie mogę się doczekać, ale prawda jest taka, że jeśli wprowadzą to v3 groty i te epiki itd to gracze pro będą jeszcze bardziej pro, a Ci mniej pro trochę proporcjonalnie spadną

satans.jpg

Dusza LuCka jest nieśmiertelna!!! Czerwony to krew i piekło więc zbieram-

Opublikowano

MAM PROBLEM ŚCIĄGNĄŁEM tego metin2 i piszę mi jak odpalam launchera takie coś

---------------------------

LOG

Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE

OK

I nie włącza się metin2?? Za pomoc leci 10 x + i 5

Kappa.

Opublikowano

Ciekawe po co oni to robią , myślą sobie , że wtedy PL będzie lepszy.Dla mnie to idiotyzm dodawanie tych dodatków , co oni dodają.Nawet taki FuBu sobie rady tam nie da z pewnością.I tak ten Metin2 PL zawsze był tępy i taki pozostanie koniec B)

Opublikowano

Ciekawe po co oni to robią , myślą sobie , że wtedy PL będzie lepszy.Dla mnie to idiotyzm dodawanie tych dodatków , co oni dodają.Nawet taki FuBu sobie rady tam nie da z pewnością.I tak ten Metin2 PL zawsze był tępy i taki pozostanie koniec B)

Fubu wcale nie jest taki dobry nie wiem co wy w tej postaci widzicie , poza tym to mental. W v2/v3 atlantydy najłatwiej ma i będzie mieć sura WP.

Metin2.pl tępy ? w tej chwili jest bardziej rozwinięty od Us'a. GF niedługo będzie miało serwery takie same jak na co.kr , ale dzieci zawsze będą twierdzić , ze metin2.pl to wersja demo

PS. Nie gram na metin2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...