Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytani] Zawartość Skrzynek.

luz4k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zapytać czy jest możliwość zmiany zawartości skrzynek z serii ofiar. Widziałem parę razy jak koleś podbiegł do skrzyni i zmieniał jej zawartość. Jeśli ktoś wie będę wdzięczny za odpowiedź :)

Opublikowano

Musisz odblokować Wojaka Pro.

Czyli: Wchodzisz do wybierania niebieskich perków -> prawym klawiszem myszy klikasz na Wojak i masz co musisz zrobić.

Btw. Ulepszenie do Pro kosztuje 3k.

Czyli - jest możliwość.

Minusa dasz? :D

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Musisz odblokować Wojaka Pro.

Czyli: Wchodzisz do wybierania niebieskich perków -> prawym klawiszem myszy klikasz na Wojak i masz co musisz zrobić.

Btw. Ulepszenie do Pro kosztuje 3k.

Minusa dasz? :D

jemu chodzi o to jak zmienic zawartosc skrzynek ,a nie jak zmienic ilosc killi do seri ofiar.

a tak pozatym to sie lepiej nie przyznawaj ze nie czytaj wyborzcej ;)

Jeśli pomogłem licze na Lubie To

Opublikowano

Ty też się pomyliłeś. -.-

Bynajmniej moja odpowiedź jest bardziej trafna. Jemu chodziło, czy jest możliwość zmiany zawartości. <_<

Btw. Co znaczy wyborzcej?

Po za tym trzeba być ślepym, żeby nie wiedzieć jak zmienić zawartość tejże skrzynki...

Opublikowano

wojak pro pozwala na zmianę zawartości pakietu pomocniczego nie działa to na pakiet z działkiem. atut przydatny w momencie otrzymania zazwyczaj mniej przydatnej amunicji lub uav ewentualnie antyuav :) polecam ten atut bo można nieźle sobie staty poprawić czasem gdy spada nam przykładowo amunicja a zmieniasz sobie na strzelca śmigłowca lub napalm :) mi się już nie opłaca bo mam 49 lvl już któregoś z kolei prestiżu xD ale jak zacznę nowy prestiż to sobie zrobię ten atut w pierwszej kolejności :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Heh...

Sprawdzałeś, czy działa to z innymi pakietami pomocniczymi (SAM, Valkiria)? Nie.

Także więc nie wypowiadaj się na temat, o którym za dużo nie wiesz.... <_<

Opublikowano

Dzięki i nie kłóćcie się z togo powodu :P postaram się odblokować i zobaczę. Jeszcze raz dzięki :)

Wyjaśnione, zamykam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...