Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug?

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto wie o co chodzi z tym bugiem w fabryce ? ktoś kto ma wiedzę na ten temat mógłby się pochwalić tutaj albo na pw byłbym wdzięczny.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Dostałem od pewnego typka pw na ft zacytuje

Wystarczylo mieć jakis itemek z fabryki. Dajmy na to koszuleczke +300 obrony , zdejmowales twoja wlasna otwierales 2 okna 1 z wyposazeniem 2 "dodaj aukcje" - w fabryce nakladales koszulke i wtedy wystawiales ja na aukcje , po czym nie zdejmujac tej zakladales swoja wlasna, umki zostawaly a koszulka przechodzila na aukcje :)

Ale mi coś nie wychodzi, przynajmniej tak jak ja to robię -.-

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Ja myślę że coś źle robimy w tym bugu. Raczej nie załatali bo banują za to jak ktoś udostępnia jakieś info na ten temat.

Opublikowano

@UP: nie, to nie jest bug, zobacz na plany do kupienia dla gosci powyzej 100k um. oni takie itemy mogą sobie tworzyć.

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

Bug dalej istnieje, nikt nie wie co i jak z nim ?

Opublikowano

A nie zauważyliście, że tam pisze "xxx za każdy 1 punkcik" a tak naprawdę pobiera tą kasę jednorazowo?

To jest ten bug :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...