Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabór na Moderatora działu

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynamy od nowa więc trzeba wybrać skład zespołu ;]

Wymagania:

- Minimum lat 14

- Język Angielski nie jest ci obcy

- Kreatywność, poczucie humoru

- Doświadczenie w prowadzeniu forum

- Język polski nie jest ci obcy

No i to by było na tyle. Swoje kandydatury proszę pisać pod tematem.....

Powodzenia...

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zgłaszam swoją kandytature.Mam 18 lat świetnie znam język angielski.Na kilka forum już byłem moderatorem i byli ze mnie zadowoleni:) Jak ktoś będzie miał jakieś problemy to może mi to powiedzieć a z chęcia pomoge:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1. Lat 17

2.Uczę się angielskiego od 13 roku życia.

3.Zawsze pełny humoru smile.gif, tylko nie toleruje obrażania innych i sam tego nie czynie.

4.Byłem Moderatorem na kilku warezach, miałem swoje forum MU na płatnym hoście ładnie sie rozwijało, nikt nie miał zarzutów, ale nie miałem czasu na to.

5.W przyszłości planuje zostać nauczycielem Języka Polskiego ... smile.gif

Chciałbym zostać moderatorem L2 ponieważ będzie tutaj Ład i Porządek smile.gif A ja nie lubię gdy forum jest zaśmiecone Spamerami za moich rządów był by całkowity porządek.Posiadam również doświadczenie o grze L2 grałem na kilkunastu privach, i 1 rok na serverze globalowym smile.gif

Oczywiście stworzył bym Regulamin działu...

The End

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Minimum lat 14- już 15

Język Angielski nie jest ci obcy- mniej więcej znam^^

Kreatywność, poczucie humoru- zawsze

Doświadczenie w prowadzeniu forum- byłem administratorem forum o grze Redoran więc się znam

Język polski nie jest ci obcy- zawsze używam ż,ć,ą,ę..... Staram się nie robić błędów

W L2 gram b.długo w wakacje będzie już(lub dopiero) 3 lata znam znam sie na kronikach od c1 do interlude z kamaelem już gorzej ale wiem dużo rzeczy o nim;p to na tyle co mogę napisać o sobie:D^^

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Minimum lat 14- Mam 17 Lat

- Język Angielski nie jest ci obcy, uczę sie angielskiego od 10 roku życia

- Kreatywność, poczucie humoru, Moje poczucie humoru jest takie sobie To tez zależy kto jak odbiera moje żarty

- Doświadczenie w prowadzeniu forum, Mialem Własne Forum Wykupione Nazwy nie podaje

- Język polski nie jest ci obcy, Nie popełniam Byków A jak popełnię to proszę Mnie upomnieć

h6IduA1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...