Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bad Company 2 Pytanie O Pb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi , wytłumaczcie cepowi bo czegos niekminie w Bad company2. Jak to jest z tym PunkBusterem , bo chcialem sobie poaimowac, po e-espować na jakims serwerze bez punk buster ( bo hacki ktore mam sa wykrywalne) ale jak szukam serwerów i zaznaczam ze bez punkbuster ma szykac to jednoczesnie szuka tez nierankingowych co niema sensu grac na nierankingowym nawet z cheatem.Alle.... jest takie dziwne cuś że jak wejde na "normalny" server to podczas ładowania mapy w wyswietlanych informacjach o serwerze jest napisane że : "rankingowy - wył." i punkbuster - wył" :/ natomiast gdy wchodze w serwer ktory widnial na liscie serwerow jako nierankingowy i bez punk buster, w informacjach podaczas ładowanie jest napisane że "rankingwy - wł" a punkbuster też wł." dodam jeszcze ze bron ktora rzekomo odblokowałem na takim serwie niezostała zapisana.

Opublikowano

Hm bo ten dane która się tam pojawiają nie do końca są prawdziwe. Jest to jakiś dziwny błąd wynikający albo od strony gry albo serwera i nic na to nie poradzisz.

Opublikowano

Hm bo ten dane która się tam pojawiają nie do końca są prawdziwe. Jest to jakiś dziwny błąd wynikający albo od strony gry albo serwera i nic na to nie poradzisz.

Umm... czyli niema zadnego serwera rankingowego bez Punk Buster ?

Opublikowano

Serwerów bez Punk Bustera jest strasznie mało, nie spotkałem się z serverem rankingowym który byłby bez punk bustera...

I tak jak napisał up. na większości serwerów wyświetlane dane to fake.

Ale BF to taka gra w którą nie opłaca się grać z hackami według mnie :D

37397.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...