Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mount&Blade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy w tej grze można jakoś wykupić wojska? Bo mam 83 i 0 jeźdźców i bardzo mi na nich zależy i inne oddziały. Jeżeli można gdzieś Wykupić to prosił bym o napisanie gdzie ;)

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak w tej wiosce dostaniesz tyle i tyle ludzi ...

im bardziej wioska jest przyjazna tym więcej luda chce do Ciebie dołączyć. Żeby mieć jeźdźców musisz wbijać poziomy swoim wojskom (prawie każda nacja ma jeźdźców ) ja zawsze brałem z Cenatu Khergickiego (czy jakoś tak) i potem był Khergicki jeździec

Opublikowano

W Zamkach masz najwięcej podbijasz i bierzesz najemników po kilku dniach [Czas Gry] spróbuj może ktoś będzie chciał dojść do twego odziało Czym więcej punktów CHAR tym więcej możesz najmować wojska najlepiej jest najmować z Obozu najemnków lub z Karczmy :)

Opublikowano

Podczas chodzenia między tymi większymi zamkami w tawernie napotykasz bohaterów których możesz mieć w drużynie.

Oni również mają drzewko statów spróbuj im ponabijać wtedy powinno wzrosnąć.

Opublikowano

Usuń sobie niektóre jednostki jakiś wojów chodzi o to że inni bohaterowie również zabierają Ci miejsce.

Opublikowano

dobra z tym sie poradzilem ale mam inny problem morale a mianowicie mialem ok 250 ludu i morale mi spadly bo za duzo ich mam co zrobic by miec 250 ludu i zeby nie spadaly morale

Opublikowano

kupić różne jedzenie, Nie werbować jeńców, wygrywać bitwy ponosząc mniejsze straty.

@btw.

Przez Ciebie zachciało mi się grać w M&B ;D