Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Hack]Autopickup,Nofog,Speedhack

kirko666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentuję wam nowego hacka - posiada takie funkcję jak:

-No Fog - usuwa mgłe.

-Zoom Hack - możemy oddalić kamere bardziej niż normalnie.

-AutoPickup - podnosi za nas itemy i Yang.

-Attack Speed ale kickuje...

-Movie Speed ale również kick

-Minimap position - Pokazuję pozycje na mapie?

Instrukcja:

1.Pobieramy plik.pack w folderze metina

3.Podmieniamy oryginalne pliki root.epk i root.epx

4.Odpalamy metina przez obejście.

Download:

http://www.mediafire.com/?6zr31p3thiskuip

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7bb234d9420d21b038071d29ad773a867b51f780e88e6c7a6cb0d32551a4855c-1294773550

Autopickupa właczamy naciskając F5 a wyłączamy F6. SpeedHacka i AttackSpeed - F8,F7. Speed Hack wywala z gry.

Działa na PL!

Tych plików nie robiłem ja, znalazłem je w sieci. Tak jak już kolega wspomniał jest to wina pakera do epk. To to wykrywa metin przy sprawdzaniu plików.

#Include <brain.h>

Opublikowano

No już poprawiłem, wybaczcie za błąd. Sam pracuję teraz na MH ale mam problemy z wyciąganiem wartości. Gdyby ktoś miał jakąś propozycje to proszę o PW. Odwdzięczę się na pewno!

#Include <brain.h>

Opublikowano

Hm... myślę że to możliwe. Np. najpierw hack pobierałby nick z tego kogo jest drop a następnie podnosił drop.

#Include <brain.h>

Opublikowano

Uważasz mnie za nooba? Powiedzmy że hack najpierw sprawdza nazwe dropu, potem zmienia nasz nick po stronie klienta a następnie serwer porównuje nasz nick z tym przy dropie więc podniesienie jest możliwe. Nie jestem tego pewien to tylko teoria. Ale skoro nazywasz mnie noobem.. cóż... każdy ma prawo do swojego zdania.

A @UP dziala tez na obejściu .exe.

#Include <brain.h>

Opublikowano

Nie nie jako drophack.. jedynie podnosi twoje itemy. A pliki można normalnie pobrać, polecam Firefoxa.

#Include <brain.h>

Opublikowano

Dopóki nie znajdę sposobu żeby wyciągać wartości z Metina to nie mogę nic zrobić, blokuję go Themida.

#Include <brain.h>

Opublikowano

@UP Ale mi chodzi o taki dh typu: Zapraszasz 2 osobę do PT i wylogowywujesz nia wlaczasz AP i podnosi kogos itemy. O takie dh jak kiedys bylo !

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...