Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban Czy Nie?

sevenload

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gn'owie raczej nie pisza w sprawie banow czy hackow.

Moze miec do cb sprawe i zobacz czy ma prefiks[] bo to moze byc oszust.Nie podawaj mu hasla i nic mu nie dawaj!

sstwc.jpg

Opublikowano

Jeżeli to prawdziwy Gm to Pewnie będzie ciebie wypytywał o to np. Dlaczego tego używasz, skąd to masz... A ban poleci na pewno

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Jeżeli to prawdziwy Gm to Pewnie będzie ciebie wypytywał o to np. Dlaczego tego używasz, skąd to masz... A ban poleci na pewno

tak to prawdziwy, ale tylko pytał czy jestem, gdy do niego odpisałem już był niezalogowany.

Opublikowano

Tak, na 99% dostaniesz bana.

Pisząc do Ciebie na pw sprawdzał czy jesteś, a Ty nie odpisałeś, więc Cię nie było przy kompie a łowiłeś.

52287137559562145640.png

Opublikowano

gm nigdy nie napisze pierwszy od ciebie na pw ;)

TU jestes w bledzie:)

Gm moze napisac w roznych sprawach:)

Dosyc czesto sprawdzaja lowiacych czy aby nie maja fb :),tak samo na em2,rozne maja sposoby;P a wiem ze tak robia bo sami do mnie pisali jak lowilem(bez hackow)

sstwc.jpg

Opublikowano

Tak, na 99% dostaniesz bana.

Pisząc do Ciebie na pw sprawdzał czy jesteś, a Ty nie odpisałeś, więc Cię nie było przy kompie a łowiłeś.

ja nie odpisuj jak ktoś się podaje za gm

50875949968234077546.jpg

Opublikowano

od razu dostaje się bana?

Nie, ale jeśli masz coś wartościowego to radze ci to przeczucić na inną postać [ wyrzucając eq ]

GM sprawdzał czy łowiłeś na bocie, inaczej ci tego nie udowodnią. Tak łapią gości na FB.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Nie, ale jeśli masz coś wartościowego to radze ci to przeczucić na inną postać [ wyrzucając eq ]

GM sprawdzał czy łowiłeś na bocie, inaczej ci tego nie udowodnią. Tak łapią gości na FB.

za chwilke przerzuce, a kiedy bana dostanę.

Opublikowano

jak pisał i nie odpisałeś to na 100% dostaniesz bana chyba że dostaniesz drugą szanse :D

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Po 1. wydaje mi sie ze dostaniesz bana bo jednak gmowie sprawdzają twoją obecność do mnie pare razy pisali ale zawsze bylem ;P . przezuc eq bo moze byc spora strata a tak pozatym ja bym tym kontem nie gral skille masz takie zwalone ze neiwiem co skile po 5-6pkt co to jest? ;P

:]

Opublikowano

Jeżeli to był prawdziwy GM to dostaniesz BANA.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

gm nigdy nie napisze pierwszy od ciebie na pw ;)

nie prawda do mnie pisal pierwszy na PW, ja na twoim miejscu na tydzien albo dwa bym eq na inne konto przezucil, no i kase tez, tylko konto oczywiscie na innym mailu, bana mozliwe ze nie dostaniesz, ale na razie nie uzywaj fb, beda Cie obserwowali,

@EDIT sory nie doczytalem do konca, 2xUp mnie uprzedzil

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...