Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M16A4 Vs G36

broń  

57 użytkowników zagłosowało

1. 1. M16a4 vs g36

• g36
      25
    • m16a4
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

m16 zaskoczylo mnie swoja skutecznoscia a najbardziej z tego wzgledu ze kosztowala wczesniej 199 g1, ma dobre dmg, dobra celnosc, strzela dosc szybko a jak przycisniesz prawy przycisk myszy to m16 strzela seriami po 3 pociski co zwieksza celnosc

a g36 mi sie nie spodobalo bo ma za duze recoli jak na bron karabin ze scopem a te cale dmg szybkosc itp. sa przecietne

ps. pamietaj m16 tak naprawde nie ma scopa :/ to tylko taki dla jaj dali :P

Opublikowano

m16 zaskoczylo mnie swoja skutecznoscia a najbardziej z tego wzgledu ze kosztowala wczesniej 199 g1, ma dobre dmg, dobra celnosc, strzela dosc szybko a jak przycisniesz prawy przycisk myszy to m16 strzela seriami po 3 pociski co zwieksza celnosc

a g36 mi sie nie spodobalo bo ma za duze recoli jak na bron karabin ze scopem a te cale dmg szybkosc itp. sa przecietne

ps. pamietaj m16 tak naprawde nie ma scopa :/ to tylko taki dla jaj dali :P

oj z tym damagem sie nie zgodze dla mnie m16 to kicz na wode dużo lepsze m4a1 od m16... a g36 też miałem i mi sie dobrze grało nawet bardzo ja m16 kupiłem za 140 g1

m16 +

celność

wygląd i dźwięk

seria

-

damage to wtf? damage taki jak uzi albo coś lepsze nawet k2

- obecna cena 400 g1 to zbyt dużo poczekaj na promocje 140-130 g1 130 na wyprzedaży

g36 +

damage

całkiem niezła szybkość

celownik

wygląd i dźwięk

- średnia celność ale wprawy i bedzie celność trochę jak m4a1

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Zagłosowałem na m16, ma boską celność :)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Wcześniej kosztowało 140g1

Wybieram oczywiście m16a4 bo ta broń jest zarąbiasta kupiłem ją na 60 dni i niezałuje

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Znow to samo . To wasze m16a4 to jest moze i skuteczne i nawet szybko zabija ale i tak wolał bym sobie pograc g36 . Dlatego ze dzieci kupuja same zarabise bronie za g1 i kupuja te najcelniejsze a potem nie moga nikogo zabic zwyklymi broniami . I sie sraja ze ktos nie ginie a kur... w sciane strzelaja

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Lubie grac g36 poniewaz mi się super nią gra. Jak w głowe celuje to hedy odrazu. Dlatego ja bym bardziej polecal g36.

Arsenal

Opublikowano

G36

a moze bys uzasadnil, powiedzial co ci sie podoba i nie podoba w obu broniach a nie zwykle "G36"

a co do ciebie Warrock0 to czy ty zrobiles konto na tym forum zeby wmawiac innym ze nie umieja grac, zalic sie ze wku***iaja cie dzieci ktore strzelac nie umia, takie cos zachowaj dla siebie a nie sie wyzalasz i probujesz dolowac innych -,-

Opublikowano

nie zbyt fajny jesteś pieciq jak wszystkich wyzywasz weź się ogarnij a G36 napisałem bo mi się więcej nie chciało :D

Opublikowano

Zagłosował bym na M16 bo lubię celne bronie, ale obecnie kosztuje ona dość dużo.

Sądzę więc, że nie ma sensu jej kupować bo to tylko podrasowane M4.

Najlepiej kup sobie w IS M4A1. Jak umiał byś grać z M16 to z M4 też będziesz ownił.

Jeśli jednak nie szkoda ci kredytów to bierz M16.

Znow to samo . To wasze m16a4 to jest moze i skuteczne i nawet szybko zabija ale i tak wolał bym sobie pograc g36 . Dlatego ze dzieci kupuja same zarabise bronie za g1 i kupuja te najcelniejsze a potem nie moga nikogo zabic zwyklymi broniami . I sie sraja ze ktos nie ginie a kur... w sciane strzelaja

Grałeś kiedykolwiek M16? Bo po twojej wypowiedzi sądzę, że nie.

Nie jest to żadna super broń. Zwykłe podrasowane M4 z IS...

1373662483-U83583.png

Opublikowano

z celnośćią się zgodze wygrywa m16a4

ale z "siłą" damagem i prędkością nie m16a4 ma totalnie zryty damage ale celność xm8

a g36 jest według mnie bardzo dobre jeżeli dobrze grało ci się k2,m4a1 to g36 spodoba ci się jeszcze bardziej celność nie idealna jak m16a4 ale bardzo dobra i do tego szypkostrzelność i damage to atuty g36

nowe acc strielock275!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...