Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Pod Goldfarme

Danze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy Ibotem można odpalić 2 silki na raz i 2 boty? pytam bo ściągam silka w tej chwili.

Szukajcie a znajdziecie.

http://www.mpcforum.pl/topic/269046-3-klienty/page__view__findpost__p__1853607

1295049164-U286654.png

Opublikowano

nie ma ZA GROSZ prawdy w tym, że niby opłaca się kupić golda a nie bota... sbota wynajmujemy za 20 zł więc koszt naszej połówki to 0,00 zł konto można za 90zł kupić. 90 zł zależnie od serwera to ok. 900m gold. Zakładając, że mamy chara za 50zł na ~90lvl-u i jest to wiz to wytaksujemy nasze chary szybko do ok. 64lvl-u i puścimy w ładnym party na sonary plenary. Zyski mamy rzędu nawet 80-100m dziennie.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

nie ma ZA GROSZ prawdy w tym, że niby opłaca się kupić golda a nie bota... sbota wynajmujemy za 20 zł więc koszt naszej połówki to 0,00 zł konto można za 90zł kupić. 90 zł zależnie od serwera to ok. 900m gold. Zakładając, że mamy chara za 50zł na ~90lvl-u i jest to wiz to wytaksujemy nasze chary szybko do ok. 64lvl-u i puścimy w ładnym party na sonary plenary. Zyski mamy rzędu nawet 80-100m dziennie.

Dlaczego sbota? wszyscy cieszą się tylko tym sbotem jak nie wiem co...pytanie do nadawcy tematu-czy naprawdę masz zamiar sobie zamulać komputer clientami silka? bo sbot nie ma opcji clientless,

lepszy jest mbot, albo phbot do goldfarmy. Sbot dobry jest na 1 jednego chara lub dwa.

Opublikowano

phbot? haha chyab go nie uzywałes....niedopracowany jest czesto neichiał mi robic reforma pt, zawieszał się przy npc od potków.Ale ja go uzywałem jakeis 4miechy temy moze cos tam naprawili ;S

Sbot ma cl tylko to jest osobny program i buli sie za niego(nie wiem ile).

Opublikowano

ile Ci wogóle % leci na h? i na jakim gapi jedziesz?

@EDIT

a tak przy okazji, czemu ta sygnaturka rev6 nie aktualizuje mi sie? nabiłem już 86(;S) i dalej pokazuje mi ze mam 80 -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...