Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TuT

PIERDOLIC K2

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ta,samemu zrobią takie crapy,że oczy nam prędzej nam coorwa powypadają...

a energy jak chcesz,to rób dalej te twoje gówniane prace w starym stylu,a tuty zostaw w spokoju.

@Down

Moze tak,może nie...czytaj tuty z ubplanet oznaczone tagiem [easy] a potem z czasem podnoś poprzeczkę,cała filozofia.

Opublikowano

@up

zróbcie sobie bitwe. Jak chcecie to wysłać mi na pw po pracy zrobie temat i głosowanie. ;]

@topic

Nie korzystaj z jakiś lamerskich generatorów userbarów albo sygn. Photoshop jakieś forum graficzne czytasz tuty i jedziesz. ;]

Opublikowano
@up

zróbcie sobie bitwe. Jak chcecie to wysłać mi na pw po pracy zrobie temat i głosowanie. ;]

Będą chcieli sami zrobią.

Opublikowano
@up

Nie będę się bił z kimś kto nie umie porządnie wysmużować tła...daj spokój,to jak kopanie leżącego.

Zachowania energy nie będę nawet komentował,bo większość z jego wypowiedzi to jedno wielkie kłamstwo i nie wiem dlaczego autor się pogrąża w swoich mądrościach z dupy zaczerpniętych.

Jeszcze tylko jedno...

tak tak gowniane, nie pamietam kiedy ostatnio zrobiles odemnie cos lepszego,

Na mpc wystawilem jakieś 3-5 prac na wszystkie (hmm duzo tego jest) i to bardzo stare twory.

A teraz skończ i wypierdalaj.

Pssst.

te

riptosy

to jakies nowe chipsy ziemniaczane?

Opublikowano
wwwmatrixtext.pl fajna stronka ale tu robi sie all na gotowca ;p

Naucz się pisać.

Poza tym idź stąd spambocie,przedtem reklamowałeś coś z kodem sms,teraz nawet adresu stronki nie umiesz skopiować i wkleić?

Już dawno bana ci powinni dać.

• Dodaj nową pozycję...