Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż chciałbym sobie zagrać na PL'u od nowa, lecz nie chce mi się grać z tym 1. levelowym ekwipunkiem itp.

Chciałbym kupić sobie Kaskę np. na allegro, lecz tam są same możliwości transakcji za pomocą Wpłat bankowych lub Pocztą.

Jestem młody, sam pieniądze mam lecz rodzice za bardzo by mi nie pozwolili :P Ale co tam z 20 zł 200kk kosztuje, lecz musiałbym za pomocą SMS'a kupić.

Jeżeli ktoś by znalazł na allegro np. aukcje na której kupię przez SMS, będę wdzięczny, może też ktoś z was ma yang na sprzedasz to smsem bym kupił ^^

Dzięki z góry.

Pozdrawiam,

Lancer !

P.S. Może ktoś pamiętać że sellałem konto na CL, lecz kupiec wymiękł i nie odpisuje, żal mi typa :)

fb.com/myrodj

Opublikowano

Kup na allegro, pójdź do skoku stefczyka, poproś o druczek do wypełnienia, wypełnij go(jak nie wiesz jak, to sprawdź na necie) idziesz z powrotem do skoku, wysyłasz (za wysyłkę jest chyba 2zł, czy coś takiego) Twoja mama nie wie, tata też, babcia również, lecz Twój wujek może się czegoś domyślać, ale się nie przejmuj, bo się nie domyśli, a masz kase dużo taniej niż sms'em.

Pozdro.

52287137559562145640.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...