Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack z OPK

Kapec120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powiecie na to wchodze sobie na wr na hackach tych co podał kapeć i nie dostaje bana ale pb mnie kickuje i wyrzuca z serwa ?

Opublikowano

Witam jestem tu nowy. Mam pytanie Czy da sie jakos zapobiec temu aby PB nie wywalal mnie na 0 min z serwa. Mam tego hacka z OPK wszystko ladnie dziala ale wywala co 5 min. Prosze o pomoc

Znawca
Opublikowano

Sry już sobie przypomniałem, bo kiedyś korzystałem z tego o tej nazwie Punk Fucker, a częściej spotykane to Bypass

Opublikowano

Ja juz niemoge jakie cheaty bym nie wlaczyl ciagle wywala co 5min. ... mi podal punk fakera z niego tez wywala. Niewiem co sie dzieje

Opublikowano

to znaczy że pb szykuje aktualizacje i coś czuje że ona będzie już lada dzień

Żal mi dzieci którzy w każdym poście piszą " Pomogłem daj mi 5 "...

" Iść swoją drogą nie dać sadysfakcji wrogom "-Molesta EW.

Opublikowano

dupa wszystkie cheaty sa wykrywalne : punk fucker, d1saster hack,azza, dragon v2,v3,italians hacker tez tylko warhaxers jest niewykrywalny ale on jest najgorszy ... a bypassa nieda sie wlaczyc niewiem moze nieumiem ale nie da sie zaznaczyc "ptaszka"

Opublikowano

no i oto mi chodzilo:D:D dzieki kapec

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...